Tony Irvings stora förvandling utanför tv-rutan – oigenkännlig på nya bilderna efter beslutet

Tony Irving, 54, har gjort en stor förändring efter Let’s dance.
Här visar han upp sitt nya jag – och passar också på att skicka ett viktigt budskap till tv-tittarna.

Det är så här vi gjort oss vana vid att se honom. Let’s dance-juryns ordförande Tony Irving som under hela våren har underhållit svenska folket. Med sina underfundiga ”svengelska” kommentarer på bästa sändningstid och ärliga omdömen om danserna, har han i över ett decennium varit en stor tittarfavorit i TV4.

Tony Irving
Foto: TV4

Tony, som bland annat blivit svensk mästare i dans och tävlingsdansat i USA flera år, kommer nu att väcka liv i sin egen dans igen. Danspensionären Irving kommer att återgå till dansgolvet – efter att årets Let’s dance-säsong nu är över.

– Jag längtar till att börja dansa igen själv nu. Jag hade tappat all lust. Efter 40 år av dans var jag lite trött på det, och jag tänkte att ”nu har jag slutat som tävlingsdansare”. Det gjorde jag vid 42. ”Nu ska sluta som showartist”, det gjorde jag vid 52. Nu satsar jag för 60 och tänker, varför fasiken ska inte jag ha roligt med dans? har Tony tidigare berättat glatt i ett klipp på Instagram.

Och det är inte bara denna förändring som Irving gjort på sistone. Den glade dansdomaren har också tagit till ett nytt grepp när det kommer till egna utseendet.

På sociala medier skämtar Irving om att han ser ut som en ”70-tals-reject” i sin nya mustasch.

– Eller som Alex säger: Jag ser ut som popstjärnan Günther, säger Tony och skrattar.

Men bara några dagar senare tog Tony ett nytt beslut. Nu har även mustaschen åkt av.

– Snygg va? Utan min skägg och mustasch. Men jag känner inte igen min ansikte, säger Tony och skrattar.

Samtidigt som han också ber tittarna om hjälp. Enligt Irving får han in många förfrågningar om att spela in personliga videohälsningar till folk.

– Jag behöver ditt hjälp. Varje dag får jag begäran om att göra gratis videohälsningar. Och några har jag gjort. Det här är inte en tjänst jag säljer, det är nånting jag ställer upp med i mån av tid. Men nu har någonting konstigt hänt, säger Irving i klippet och fortsätter:

– Det blir fler och fler önskningar. I går fick jag in 35, i dag 64 och klockan är inte ens tio på morgonen.

Det har blivit så pass många önskningar att Tony helt enkelt inte hinner med. Och han vill inte göra som många andra kändisar, nämligen ta betalt för videohälsningar.

– Jag behöver din hjälp, jag kan inte ta tiden det behöver för att svara alla dessa, och jag vet att ni kommer vara ledsen och jag vill gärna ställa upp. Men nu kommer så många, jag hinner inte. Jag vill inte sälja dessa, för det själv tycker jag är lite fult. Varje dag, jag plockar några och svarar dessa, säger han.

Du är fantastisk, Tony! Vi hoppas att alla förstår att du inte hinner svara på alla förfrågningar.

Dela gärna vidare inlägget för att hylla denne underhållare!