Tony Irvings utspel mot Magdalena Forsberg – efter förlusten: ”Är man kass då ska man…”

Magdalena Forsberg slutade tvåa i årets ”Let’s dance”.

Men frågar du juryveteranen Tony Irving borde hon ha åkt ut mycket tidigare.

– Jag skiter fullständig i andra chanser, är man kass då ska man åka hem. Och det var många veckor där Magdalena inte har hållit måttet, säger han till Expressen.

Det räckte inte hela vägen för Magdalena Forsberg. I finalen av ”Let’s dance” fick hon se sig besegrad av Kristin Kaspersen. Den senare lyckades vinna både juryns och tittarnas röster.

Kristin fick snudd på full pott från juryn. Medan Magdalena i vissa fall fick nöja sig med både sjuor och nior.

Tony Irving är mer än nöjd med utgången av finalen. I en intervju med Expressen hyllar han vinnaren Kristin. Däremot är han minst sagt förvånad att Magdalena Forsberg tog sig så långt.

– Att Magdalena kom så långt var bara på grund av publikstödet. Enligt mina siffror så borde vi ha tappat Magdalena de första sex veckorna. Men publiken gjorde så hon överlevde och gav henne en andra chans. Och hon fick sitt genombrott så Magdalena utvecklades också. Men inte tillräckligt dansant för att kunna spöa Kristin, säger Tony Irving till Expressen.

Tony Irving till attack mot Magdalena Forsberg: Har inte hållit måttet

Tony går så långt att han berättar att om det varit upp till honom så hade Magdalena aldrig gått till final.

– Det här är varför vi har publikens röster, för publikens röster ger alla en andra chans. Jag skiter fullständig i andra chanser, är man kass då ska man åka hem. Och det var många veckor där Magdalena inte har hållit måttet.

Det är inte första gången Tony har haft synpunkter på Magdalena Forsberg. Vid ett fall gick det så långt att Magdalenas danspartner Tobias Karlsson försvarade henne i direktsändning. Det fick Tony att se rött.

– Tobias ska hålla truten egentligen, för han är bara en dansare. Han är inte domare i programmet och det är inte hans roll att bedöma dansen. Hans jobb är att träna Magdalena med hans kunskap och låta oss få göra vårt jobb, sa han i en intervju med Expressen

Oj! Det var hårda ord! Håller du med Tony eller tycker du Magdalena förtjänade att vara i final? Skriv din åsikt i kommentarsfältet.