Tony Irvings varning till Jon Henrik Fjällgren – inför avgörandet i Let’s Dance: ”En stor fara”

Under fredagskvällen ska det avgöras vilka två som tar sig vidare till final i Let’s Dance.
Då skickar Tony Irving en varning, och hyllning, till Jon Henrik Fjällgren.

I kväll är det dags för semifinalen av årets säsong av Let’s Dance.

De tre dansarna som är kvar i tävlingen är Jon Henrik Fjällgren, Gunde Svan och Daniel Norberg.

Jon Henrik, som dansar tillsammans med partnern Katja Luján Engelholm, har blivit en tittarfavorit och många ser honom som den som kommer vinna finalen.

Kan räddas av publiken – igen

Han och övriga dansare har haft flera toppar och dalar under säsongen – och nu skickar Tony Irving några väl valda ord till Jon Henrik inför avgörandet.

Irving menar att han måste bli bättre i ett visst moment – och att mycket kan hänga på publiken.

– Jon Henrik har haft en riktig berg- och dalbaneresa fram till semifinalen och hans plats har aldrig varit självklar. Förra veckan låg han i juryns botten, men räddades av publiken så att han slapp dansa duellen. Att vara publikens favorit är en nackdel, för nu är det upp till bevis att visa att publiken hade rätt genom att ge honom en andra chans, skriver Tony Irving i Expressen.

Irvings varning: ”Stor fara”

I kväll dansar Jon Henrik och de övriga dansarna ”Fusion”. 31-åringen kommer dansa fyra olika danser (Jive, Paso Doble, Salsa och Slowfox) till musik av poopstjärnan Veronica Maggio.

Enligt Irving kan det gå hur som helst för publkfavoriten i kväll. Men samtidigt kan det också bli dundersuccé.

– Jon Henrik dansar mycket bra tekniskt, men hans stora fara har alltid varit i övergången rörelse till rörelse. I fusion med sina fyra danser där bron mellan danserna är en av de viktigaste punkterna kan det gå illa för honom, skriver Tony Irving i Expressen