Beskedet: Tre nya stjärnor klara för årets Let’s dance

Sedan tidigare är det klart med en artist, Hollywoodfru, realityprofil och två sportstjärnor.

Men nu ska två stjärnor till vara klara och bekräftade för årets Let’s dance, och en annan enligt uppgifter till Aftonbladet.

Precis som tidigare säsonger bjuder Let’s dance på en rad blandning av svenska kändisar. Sedan tidigare är sportstjärnorna Tomas Ravelli och Magdalena Forsberg klara för årets säsong. Även realityprofilen och kändissonen Lancelot Hedman Graaf ska vara klara och Mendez enligt uppgifter till Aftonbladet.

Men nu kommer även en till artist göra gänget sällskap i programmet, som enligt tidningen ska vara klar för årets säsong.

Melodifestivalvinnaren Robin Bengtsson som fick representera Sverige i Eurovision song contest 2017 med låten ”I can´t go on”, är senaste tillskottet. Enligt uppgifter till tidningen kommer han få Sigrid Bernson som danspartner. Förra året tog Sigrid paus från programmet då hon istället medverkade i Melodifestivalen, men nu tycks hon alltså återvända igen till programmet.

Mellovinnaren Robin Bengtsson ska vara klar för Let´s dance, enligt uppgifter. Foto: SVT/Youtube

Tv-profilerna gör gänget sällskap

Två andra som gör gänget sällskap är tv-profilen och programledarna Kristin Kaspersen och Melloprofilen ”Fab Freddie”, enligt uppgifter till Expressen.

Fab Freddie blev känd för hela svenska folket i Mello. Foto: Wikkicommons/ AnnCatrin Blyckerts

Fab Freddie har tidigare jobbat bakom kulisserna till programmet och ser stort fram emot att få vara med som deltagare i

– Jag vill visa lite vem jag är och vad jag brinner för. Om man kollade på Melodifestivalen förra året så är det många som tyckte att jag var en lite galen karaktär som ploppade upp där och var rolig. Det ska bli kul att visa att allt det här glittret, att det står för nånting och vad det står för, säger ”Fab Freddie” till Expressen.

Även Kristin Kaspersen ska ta på sig dansskorna under årets Let´s dance. Foto: Wikkicommons/Frankie Fouganthin

Beskedet om Gunilla Persson

Tidigare kom även uppgifter om att Hollywoodfrun Gunilla Persson skulle medverka, men enligt uppgifter till Aftonbladet ska detta inte vara aktuellt längre.

Vilket fantastiskt gäng! Vilken stjärnglans det kommer bli över årets säsong! Tryck på gilla-knappen om du ser fram emot årets Let’s dance.