Trots TV4:s vädjan – därför vägrar Carola ställa upp i Let´s dance

Därför vägrar Carola ställa upp i Let´s dance. Foto: TT/Instagram

Många kan nog känna igen sig i att man gärna dansar, men kanske i det gömda och tysta hemma, när ingen är där. Få vågar nog ta modet att inför hela svenska folket visa upp sina danskunskaper.

Men genom åren har Let´s dance bjudit på allt från skådespelare, sångare och sportprofiler.

Men några från den svenska stjärnhimlen fattas ännu.

Schlagerdrottningen Carola har genom åren fått flera erbjudanden om att göra succéprogrammet sällskap, men varje gång tackat nej.

Nu berättar hon om kraven för att hon ska överväga att ställa upp.

Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

Då ställer Carola upp i Let´s dance

Carola som ådrog sig en knäskada under inspelningarna av ”Så mycket bättre” för några år sedan, är det som har gjort att hon tvekat inför att ställa sig på dansgolvet.

”Går inte ens att tro att det ska kunna funka utan all smärtstillande och skriverier om bandage & smärta osv”, skriver hon på Instagram.
Men hennes fans och följare vill mer än gärna få se schlagerdrottningen ta några danssteg och uppmanar henne att tacka ja nästa gång.

Och det finns flera anledningar menar Carola bakom att hon inte ställt upp.

”Älskar ju att dansa o skulle se det som något fantastiskt kul o lärorikt. En träningsform mm. Men all löpsedels-hets kring programmet för å locka tittare o utslagningsprogrammen som kan bli nasty i media lockar mig ej. Inga pengar i världen heller! Om jag ev skulle vara med i framtiden så är det för att jag 1) VERKLIGEN känner att jag VILL och hittar rätt anledning / motiv till varför jag skulle vara beredd att avsätta tiden som det behövs för att vara med och att då behöva prioritera bort mycket / allt annat jag gör.. de veckorna ev månader. Bara där så har det spruckit för mig”.

”Vi längtar till att få se dig på dansgolvet”, skriver en följare i en kommentar.

”Klart du ska vara med och bejaka din kvinnlighet, passion och visa ditt jäklar anamma och positivitet och vara en inspiratör. Precis som Kristin”, skriver en annan, enligt Hänt.

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat

Exit mobile version