Trots uppmärksammade sexskandaler – här är paren som fann kärleken i Let’s Dance

Bianca Ingrosso om tiden i Let´s dance. Foto: Instagram

Under åren har det bjudits på många talanger som har blommat ut på dansgolvet men också några som bara varit med i programmet för att underhålla.

Men oavsett bakgrund har allt från artister, skådespelare, realityprofiler och programledare tagit chansen att sätta på sig dansskorna och lära sig nya dansmoves.

Mycket har hänt sedan starten 2006 när Måns Zelmerlöw tog hem hela tävlingen, innan han tog Europa med storm nio år senare i Eurovision song contest.

I årets säsong kommer en Melodifestival-vinnare med, Robin Bengtsson som kommer få dansa med Sigrid Bernson.

Men redan har de nyblivna singlarna överrösts av romansrykten, något som de båda slagit hårt tillbaka mot.

– Ja och det känns ganska töntigt att det direkt ska vara så att man är singlar. Det känns lite tråkigt tycker jag, att det blir mycket fokus på det, säger Sigrid Bernson till Expressen.

Bianca Ingrosso: ”Då låg alla med alla”

Men det har hettat till mycket så än bara rykten, i alla fall om man tror Bianca Ingrosso. Tv-profilen kom tvåa för fyra år sedan, men när mamma Pernilla Wahlgren var med 2012 var det intimare än någonsin under underhållningsprogrammet.

– Alltså den säsongen som mamma var med i, då låg alla med alla. Hon låg med två säger hon i programmet och skrattar. Hon var en liten ”hoe” back in the days, säger Bianca Wahlgren Ingrosso i Youtube-programmet ”Över bordet” enligt Aftonbladet.

”Folk har sex överallt”

I programmet bekräftar Bianca också att deltagare har sex på inspelningsplatsen.

– Nej men alla ligger i Let’s Dance, det kallas ju för skilsmässoprogrammet. Det finns ju säckar inne i replokalerna där det finns lite fläckar på säckarna. Folk har sex överallt.

– Folk har sex överallt. Du måste tänka att den här partnern gör alltihop med dig. Spenderar flera timmar ihop, rör vid varandra, byter om tillsammans, spraytannar och alla springer runt nakna. Man är där till klockan ett på natten och känner att det är bara är ”du och jag mot världen”. Man får ett slags companionship.

Tony Rickardsson om kärleken: ”Personkemin stämde”

Men det har inte bara lett till sex, utan faktiskt äkta kärlek. Laila Bagge och Niclas Wahlgren fann varandra och gifte sig senare. Tony Rickardsson fann sin Christina Samuelsson.

– Det är en bra fråga varför det blir så. Men så kan det bli ibland. Det var personkemin som stämde, sa Tony då till Expressen.

Spännande, nu får vi se vad som händer i årets säsong! Tryck på gilla-knappen om du ser fram emot årets säsong av Let´s dance!

Exit mobile version