TV4:s blixtändring i ”Let’s dance” – efter sjukdomsbeskedet: ”Jättetråkigt…”

Magdalena Forsberg fick sämsta tänkbara start inför fredagens ”Let’s dance”.

I sista minuten tvingas TV4 blixtändra hennes nummer, rapporterar Expressen.

Magdalena Forsberg tvingas ändra i sitt nummer inför fredagens ”Let’s dance”.

Anledningen: Hennes danspartner Fredric Brunberg har plötsligt blivit sjuk.

”Fredric Brunberg har varit sjuk i veckan och kommer inte kunna vara med i fredagens direktsändning av Let’s dance”, skriver Amanda Hjärtmyr, pressansvarig för ”Let’s dance” i ett Expressen.

FOTO: TV4

TV4:s nödlösning

Dansaren har varit sjuk under veckan och kunde inte heller medverka under onsdagens genrep. Då fick dansproducenten David Watson, som också varit dansare i ”Let’s dance”, hoppa in.

Enligt TV4 är Fredric på bättringsvägen, och trots allt känner sig Magdalena Forsberg sig nöjd med ”nödlösningen”.

”Det är så klart jättetråkigt att Fredric inte kan vara med i morgon men jag känner mig supertrygg med David och det är fantastiskt att möjligheten fanns att han kunde hoppa in. Sjuk kan ju vem som helst av oss bli och känns bra att Fredric är på bättringsvägen så vi förhoppningsvis är kvar i tävlingen nästa vecka”, skriver hon i ett meddelande till Expressen.

Foto: Dennis Ylikangas / Bildbyrån

Magdalena Forsberg om Fredric Brunberg: ”Otroligt tålamod”

Den förre skidskyttestjärnan Magdalena Forsberg har tidigare berättat för Nöjeslivet om pressen hon känner inför ”Let’s dance”, med tanke på skidkollegorna Gunde Svan, Anja Pärson och Ingemar Stenmarks topprestationer i programmet.

– Det är nästan så man känner lite press på sig att det ska gå lika bra för mig. Men jag är glad så länge jag får vara med. Men det är supersvårt det här. Det är verkligen mycket svårare än vad jag trodde jag skulle göra.

Hon passade även på att hylla sin danspartner Fredric Brunberg.

– Han är fantastisk! Toppen helt enkelt, och han har ett otroligt tålamod. Han kan få lov att säga saker 127 gånger för jag fattar inte förrän efter 128, säger hon och skrattar.

Oj, vilket tufft besked att få så nära inpå! Önska gärna Magdalena Forsberg lycka till genom att skriva i kommentarsfältet på Facebook.

Let’s Dance 2019: Alla deltagare och resultat