Lill-Babs tårar efter hjälpen från Anders: ”Det här är inte klokt!”

Lill-Babs

Foto: TV4

Anders Öfvergård, även känd som ”arga snickaren” har ett helt nytt program där han hälsar på olika spännande personer. Anders vet aldrig vems dörr han står utanför inför programmet – och nu blev det ett besök hemma hos legendaren Lill-Babs.

Ett möte som slutade i både skratt och tårar.

Lagade poolen med tejp

– Det är otroligt roligt att jobba med Barbro, hon har en förmåga att vända allt till något kul. Hon är en genuint fint och varm person, säger Anders i programmet.

Hemma hos Lill-Babs upptäcker dock Anders att Barbro lagat sin pool med tejp och att förstukvisten håller på att ruttna. Poolen är extra viktig för Lill-Babs, då hon gillar att träna i den.

Det ser han givetvis till att fixa med sitt team. När Lill-Babs får se att poolen äntligen är hel, att förstukvisten är renoverad och värmepannan i huset är lagad, kommer tårarna.

”Jag hade inte tänkt att grina”

– Det här är inte klokt! Jag är så glad. Tack, alla underbara människor. Jag kan inte prata. Jag är jätteglad. Jag hade inte tänkt att börja grina, säger hon i ”Anders knackar på”.

Anders Öfvergård berättar att mötet med Barbo har fått honom att tänka mer på att vara en bättre pappa för sina barn.

– Är de små sakerna hon gör för andra hela tiden. Hon kommer med kaffe, skriver ett sms och åker hem till sina barn och manglar. Fast hon ofta är ute och far och jobbar, så känner människorna runt henne att hon ändå är där, säger han.

Så fint! Du förtjänar verkligen ett helt hem, Lill-Babs – dela gärna vidare om du håller med!

 

Exit mobile version