Linda Hammars sista möte med fästmannen Lars-Åke – sorgen efter dödsfallet: ”Tänker mycket på det”

Linda Hammar sörjer sin älskade fästman Lars-Åke Fransson.
Ett år efter profilens bortgång berättar hon nu om saknaden efter honom, men också om deras sista möte.
– Jag tänker mycket på det, säger hon till Aftonbladet.

Det var i början på förra året som svenska folket nåddes av beskedet att Lars-Åke Fransson, känd från tittarsuccén ”Välkommen till Köping” gått ur tiden.

Han blev 66 år gammal.

Lars-Åke blev en stor favorit bland tv-tittarna i Kanal 5:s programserie.

Tillsammans med sin fästmö Linda Hammar syntes han flitigt i programmet, där paret har visat upp sin stora kärlekslycka under årens lopp.

Artikeln fortsätter under bilden.

Lars-Åke Fransson, känd från omtyckta tv-programmet ”Välkommen till Köping” har gått ur tiden, skriver Aftonbladet. Han…

Posted by Nöjeslivet on Tuesday, March 15, 2022

LÄS MER: Linda Hammars sista ord till fästmannen Lars-Åke träffar rakt i hjärtat: ”Vila i frid älskade”

Nu kommer snart en ny säsong av det älskade tv-programmet ha premiär i rutan. Linda Hammar sörjer sin älskade, och berättar i en stor intervju med Aftonbladet om saknaden efter Lars-Åke.

– Det var jobbigt så klart. Jag tänker mycket på det. Sedan tänker jag på att han var så sjuk med hjärtat och så. Det var både väntat och kom som en chock. Man ville inte inse hur sjuk han var liksom, säger Linda Hammar till Aftonbladet.

Artikeln fortsätter under bilden.

Linda Hammars, Lars-Åke
Foto: Kanal 5

Minns sista mötet med fästmannen

Hon minns fortfarande deras sista möte tydligt.

– Jag var uppe på sjukhusets intensivavdelning, sedan dog han en tisdag. Det är snart ett år sedan och det känns jobbigt. Han betydde jättemycket för mig, säger Linda och berättar också att hon senare fick säga farväl till Lars-Åke på bårhuset.

Att hon valde att göra det, är något som hon uppskattar i dag.

– Det var bra annars hade man kanske ångrat sig. Det var skönt att ta ett sista farväl. Vi var tillsammans i tio år och det är länge, vi hann med mycket ändå. Det var härliga år.

Vi är många som tänker på dig, bästa Linda! Du sprider så mycket kärlek och glädje genom tv-rutan, och vi vill både hylla och tacka dig för detta. Du förtjänar bara allt gott!