Foto: Instagram

Linda Lindorff om bönderna som hittar kärlek i ”Bonde söker fru”

”Bonde söker fru” har varit en tittarfavorit i många år och genom programmet har flertalet par bildats. Nu är det tillbaka och Linda Lindorff kommer med besked om hur många av årets bönder som faktiskt hittar kärleken i programmet.

Många drömmer nog om den där stora kärleken som man inte kan få nog av. En person som man vill dela allt med och som man känner sig trygg hos. För vissa anländer den oväntat, och andra har längtat och letat länge innan de finner den.

Under många år har Linda Lindorff hjälpt mängder av bönder i sökandet efter den rätta. Resor som svenska tv-tittare har fått följa i TV4 där både dramatik, känslor, glädje och romans fått utrymme.

Så många hittar kärleken i Bonde söker fru

Nu är en sprillans ny säsong igång och både bönder och brevskrivare är förväntansfulla inför det som komma skall. I vanlig ordning är Linda Lindorff med som stöttepelare och hon svarar nu på frågan som alla undrar över: Hur många hittar egentligen kärleken?

”Svaret är fyra! Visst är det galet!! Av våra fem bönder så blir fyra tokkära!,” skriver hon på sin blogg på Amelia och fortsätter:

”Jag får nypa mig i armen för att inte tro det är en dröm. Fatta så häftigt det är. 4 av 5… Älskar det här så mycket. Att få vara med när det händer. När en person träffar kärleken i sitt liv. Det är oslagbart. I år får kommer ni att får vara med om det igen. Var med och se när fyra fantastiska par bildas. Vi har en spännande höst framför oss, det kan jag lova!”

Så underbart!

Vad tycker ni om årets säsong? Lämna gärna en kommentar på vår Facebooksida!

LÄS MER