Linda Lindorff rasar – efter fusket i Bonde söker fru: ”Dags att sätta ner foten”

Linda Lindorff och TV4 har avslöjat den kommande säsongens bönder i succéprogrammet ”Bonde söker fru”.

Redan för någon vecka sedan fick en av bönderna, 26-årige Mattias, ta emot inviter och nakenbilden från olika kvinnor trots att de inte söker till programmet.

Nu väljer Linda Lindorff att återigen gå ut på sin blogg och kritiserar beundrare. Det på grund av att deras beteende som anses som ”fusk”.

De nya bönderna i ”Bonde söker fru” förbereder sig för en lång säsong av kärlek och gnistrande känslor.

Linda Lindorff har de senaste dagarna varit runt till de olika bönderna för att dela ut de många brev som kommit in.

Ny säsong av ”Bonde söker fru”

Bönderna kommer därefter välja ut ett antal kvinnor eller män som de kommer få träffa på Sundbyholms slott eller Siggesta för ett första möte.

”Brevutdelningen är över för den här gången och det har verkligen varit en fantastisk vecka med så mycket glädje, roliga överraskningar och förväntan! Breven har varit många och kreativa. Vill tacka alla som skrivit och som ansträngt sig i hopp om att få bondens uppmärksamhet och i slutändan – kärlek!”, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Inkorgen har varit full för varje bonde och nu är det dags att välja ut några av dem. Men allting har inte gått smärtfritt förbi.

I förra veckan berättade Linda Lindorff om lammbonden Mattias, 26, som överösts av brev. Samtidigt har han även fått olika typer av inviter och nakenbilder från kvinnor, även fast de inte söker till själva programmet.

Linda Lindorffs ilska: ”Respektlöst!”

Men det visar sig att det inte är unikt för Mattias. På sin blogg skriver Linda Lindorff ett ilsket inlägg som riktar sig mot dem som hör av sig i andra syften än just för programmet skull.

”Jag förstår att det är frestande att ta till andra metoder än de som vi rekommenderar i Bonde söker fru. Jag förstår att man i hopp om att hitta kärleken försöker ta genvägar och smita före alla andra – men…  i Bonde söker frus fall så är det respektlöst mot alla andra som också vill vara med och ge kärleken en chans. Det är orättvist och ojuste. Och vet ni, det tycker oftast bönderna också”, skriver Lindorff.

Nästa steg i böndernas jakt på kärleken blir att speeddejta på Sundbyholms Slott eller Siggesta.

”Vi kommer att få kärlek”

Linda Lindorff lovar att den kommande säsongen kommer, likt tidigare år, bli en känslosam men spännande upplevelse för bönderna.

”Det kommer att bli tufft känslomässigt, det kommer att bli sömnlösa nätter och hjärtklappning… men det är det värt – för vi kommer att få kärlek!”, skriver Linda Lindorff på sin blogg.

Bra gjort av dig, Linda! Alla ska ha samma chans att hitta kärleken, utan att gå några genvägar. Dela artikeln du också längtar till nya säsongen av "Bonde söker fru".