Linda Lindorffs första ord om ”snyggbonden” Joacim Ricklings babylycka

Ännu en bondebebis är här!

Nu stämmer ”Bonde söker fru”-programledaren Linda Lindorff in i hyllningskören till de nyblivna föräldrarna Joacim Rickling och Caroline Kejbert.

– Året kunde verkligen inte börjat bättre, skriver Lindorff på Instagram.

Det var på torsdagskvällen som Joacim Rickling avslöjade att han och Caroline Kejbert fått sitt första barn. En liten flicka.

– Äntligen är prinsessan af Tuna gård hos oss, skriver Rickling på Instagram där han laddat upp en bild på sig själv och dottern.

– Vi mår alla tre jättebra och är åter hemma på gården. 00.16 den 3e Januari 2019, en dag vi alltid kommer att minnas.

Lindorff: ”Ett litet mirakel varje gång”

Tiotusentals har gillat Ricklings inlägg. Nu skickar även tv-profilen Linda Lindorff sina lyckönskningar till familjen.

— Åhhhh nu har även den här bonden blivit pappa! Året kunde verkligen inte börjat bättre. Fina Joacim Rickling och hans Caroline möttes i Bonde söker fru för 1 1/2 år sedan och nu har de fått sitt första barn! En efterlängtad liten flicka! Det är ett litet mirakel varje gång ett barn kommer till världen – jag är så oerhört glad för deras skull. Vilken lycka Joacim! Tänk så bra det blev!, skriver Linda Lindorff på Instagram.

Linda Lindorff hade i allra högsta grad ett finger med i spelet när Joacim och Caroline träffades. Inför säsongen 2017 annonserade hon plötsligt Joacim Rickling som en extrabonde som alla tittare fick möjlighet att skicka beundrarbrev till. På bara en vecka slog Rickling, som snart fick smeknamnet ”Snyggbonden” rekord – ingen annan bonde i programmets hade fått så många brev på så kort tid.

Får ny säsong

I programmet blev han blixtförälskad i Caroline Kejbert, och kärleken höll efter inspelningen. Paret flyttade ihop på Ricklings släktgård, och tittarna har kunnat följa deras vardag och renoveringen av huset i programmet ”Bondeparet”. I höstas meddelade paret att de väntade sitt första barn, och nu har de alltså äntligen kommit.

Nyligen blev det också klart att det får en ny säsong.

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/W60icHsjV21kdCKQHhXzTpiiAMNsLxHven4nv3EPIxkf28OHsF2uCsB_58o4q5zq?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1:1″ /]

 

Gör som Linda Lindorff: Skicka dina grattishälsningar till bondeparet genom att dela och kommentera på Facebook!