Linda Lindorffs glädjeord – efter första bilden på årets tv-bonde: ”Riktigt kap”

I påsk är det äntligen dags att presentera årets tv-bönder i nya säsongen av ”Bonde söker fru”. Och programledaren själv, Linda Lindorff sparar inte på komplimangerna när första tv-bonden fångas på bild.

När hon träffade nya tv-bonden gick det nämligen hett till när han bjöd upp till dans.

”Med tillhörande gnugg och gnuss… och det så ogenerat och med en sån självklarhet att det inte gjorde mig det minsta generad”, skriver Linda på Instagram.

Det blir ännu en ny säsong av succéprogrammet ”Bonde söker fru”. Nya bönder söker kärleken och programledaren Linda Lindorff har redan fått träffa årets första tv-bonde.

Och komplimangerna haglar över nya tv-bonden från Linda Lindorff i ett inlägg på Instagram.

”Första mötet med en person säger mycket och den här 28-årige killen är något alldeles extra”, skriver Linda Lindorff på Instagram och fortsätter:

”Glad och lättpratad är han, snygg och omtänksam med skidåkning och dans som största fritidsintressen”.

Linda Lindorff har fått träffa årets första tv-bonde. Foto: TV4/Youtune

Bjöd upp Linda till dans

Mötet mellan dem blev något utöver det vanliga. Tv-bonden bjöd nämligen upp programledaren plötsligt till dans – mitt under deras fika.

”Han säger sig va lite blyg med mitt under det att vi dricker kaffe i köket bjuder han upp till dans och det blir både bugg och fox – med tillhörande gnugg och gnuss… och det så naturligt med en sån självklarhet att det inte gjorde mig det minsta generad”, skriver Linda Lindorff.

”Värt att vänta på”

Trots den fina beskrivningen får inte Linda visa upp den nya tv-bonden förrän i påsk. Men hon lovar följarna att det är något väl värt att vänta på.

”Finns så mycket mer att berätta, hade också gärna visat framsidan men det får vänta tills det är dags på teve runt påsk. Men tro mig, det är värt att vänta på för P är ett riktigt bondekap!”

Va nyfiken man blir! Kan knappt vänta tills vi äntligen får se vem det är! Tryck på gilla-knappen om du ser fram emot den nya säsongen av ”Bonde söker fru”.