Foto: TV4

Linda Lindorffs lycka efter Bonde söker frus tittarsuccé

I år är 19:e gången som Linda Lindorff leder ”Bonde söker fru” och efter fyra avsnitt kommer hon med ett glädjande besked. Programmet har nått höga tittarsiffror i år igen!

Det är ju på riktigt otroligt kul att ni är så många som tittar och bryr er!”, skriver Linda Lindorff på sin Instagram.

”Bonde söker fru” är tillbaka med en ny säsong, och som vanligt är det Linda Lindorff som leder bönderna i deras jakt på kärleken. I år får vi följa mjölkbönderna Isak, 30, Anders, 34, Alma, 24, samt westernryttaren Göran, 69, när de söker efter den rätta.

I det senaste avsnittet av ”Bonde söker fru” stod bönderna inför avgörande val. De skulle besluta vilka fyra brevskrivare som skulle få följa med dem tillbaka till gården och fortsätta resan mot kärleken.

Linda Lindorffs lycka efter succén med Bonde söker fru

Trots att Linda Lindorff har varit programledare för ”Bonde söker fru” i många säsonger, visar hon fortfarande samma passion för att hjälpa bönderna att hitta kärleken.

Hon är dessutom aktiv på både Instagram och sin blogg, där hon delar med sig av spännande nyheter och bakom kulisserna-ögonblick som tittarna inte alltid får se i programmet.

Och nyligen hade hon en väldigt spännande nyhet att dela med sig av. Programmet har lyckats locka till sig en miljonpublik även i den 19:e säsongen!

Tjoho!!! Lika glad denna torsdag när vi får veta att vi fortsätter att locka miljonpublik! Det är ju på riktigt otroligt kul att ni är så många som tittar och bryr er! Tack!! Från mig och alla andra som är med!, skriver Linda Lindorff på Instagram.

Vilken lycka, Linda!

LÄS MER

Så ser första ”Bonde söker fru”-bebisen ut idag – 14 år senare
* Bonde söker fru-Carolas okända samtal med produktionen