Linda Lindorffs avslöjande – som får tittarna att häpna: ”Inte kul”

Linda Lindoffs dotter Lykke är med i ”Sveriges yngsta mästerkock”. Finalen närmar sig med stormsteg och flera kockar gör fortfarande upp om segern.

Det var därför flera blev förvånade över TV-profilens blogginlägg där hon avslöjade att vinnaren av årets säsong redan kårats.

”Familjen vet därmed vem som vinner och hur det går för dem som är med men ingen säger så klart något”, förklarar Lindorff på sin blogg.

Linda Lindorff gör storsuccé som programledare i Farmen. Men den folkkära TV-profilen är inte den enda i familjen som gör succé i rutan.

Linda Lindorffs dotter deltar i ”Sveriges yngsta mästerkock”

11-åriga dottern Lykke har via sin mamma Lindas Instagram-sida visat upp sin passion för matlagning och deltar i årets säsong av ”Sveriges yngsta mästerkock”

– Lykke är väldigt trygg i sig själv och väldigt snäll och det tror jag är en bra grund. Hon är också rätt obrydd när det gäller hela tv-grejen eftersom hon varit med mig så ofta på inspelningar. Hon vill vara med i ”Mästerkocken” för att få laga mat och tävla, inte för att vara med i tv. Sedan att hon älskar att gå loss med köksmaskiner och stora knivar kan oroa mig lite, sa Linda Lindorff tidigare till Aftonbladet om dotterns medverkan i programmet.

Den 10 april hade programmet säsongspremiär och Linda, likt samtliga stolta föräldrar, har följt sin dotter genom programmets gång.

Avslöjandet på Instagram

Flera avsnitt återstår innan finalen sänds. Och kanske var det just därför som Linda Lindorffs följare fick sig ett oväntat besked för bara några dagar sedan.

Via sin Instagram-sida la 47-åringen upp en bild på sin dotter Lykke från programmet.

”Vinnaren av Sveriges yngsta mästerkock korad! Givetvis avslöjar jag inget”, skrev Linda Lindorff på Instagram.

Flera av hennes följare blev minst sagt förvånade över inlägget.

Följarna häpnar: ”Inte kul att veta”

Finalen var inte ens nära att vara avgjord i TV, någonting flera reagerade på.

”Men ikväll är det del 4 av 8. Något är skumt här…..?”, skrev en användare.

”Det är väll inte final än? I vilket fall så vill jag inte läsa. Inget kul att veta i förväg”, kommenterade en annan.

”Inte kul att veta vem som vinner när man följer programmet”, menar en tredje.

Linda Lindorff gick på sin blogg ut och utvecklade sitt inlägg.

Linda Lindorff förklarar sig: ”Givetvis vet jag”

Som förälder till en av de deltagande vet hon givetvis hur det gick.

”Jag får massor frågor om hur det går och ifall jag vet vem som vinner – och givetvis vet jag det. Programmet spelades in redan i höstas och vinnaren är korad. Alla som är med och deras närmast anhöriga, dvs familjen, vet därmed vem som vinner och hur det går för dem som är med men ingen säger så klart något. Detta skulle ju förstöra hela spänningen,” skriver Lindorff i ett blogginlägg och fortsätter:

”Detta är så klart inget unikt, det är så här man gör. Samma sak gäller Robinson och Farmen… och andra liknande program. De spelas in en tid, vinnare koras och allt görs klart, sedan redigeras det och sänds. I vissa program så har man till och med kontrakt som deltagarna får skriva på där man lovar att inte avslöja vinnaren innan sista programmet är sänt”.

”Sveriges yngsta mästerkock” sänds i åtta avsnitt. Det fjärde avsnittet sändes i onsdags.

Avsnitt fem sänds i TV4 nu på onsdag med start 20.00

Vem tror du vinner ”Sveriges yngsta mästerkock”?

Lämna din åsikt i kommentarsfältet och dela vidare!