Linnéa Claessons kärlekslycka – nu avslöjar hon hemligheten: ”Jag är nykär…”

Linnéa Claeson gör succé på dansgolvet i ”Let’s dance”.

Nu avslöjar hon att det även går bra på kärleksfronten.

 

Debattören och tidigare handbollsspelaren Linnéa Claeson fick en tuff start på sitt ”Let’s dance”-äventyr. Claeson som inte är rädd för att säga vad hon tycker och tänker är dessvärre van att ta emot hat och hårda ord. Hon har tidigare berättat att hon tvingats utstå mord, våldtäkts- och kidnappningshot, skriver i Expressen. I samband med ”Let’s dance” eskalerade det dock, och enligt tidningen valde hon att polisanmäla.

– Inga jävla hatare ska få mig att backa från hur jag vill leva mitt liv! De ska inte heller få förstöra hur fantastiskt roligt det här äventyret med dansen är och alla underbara människor jag fått lyxen att hänga med varje dag! Jag tänker fortsätta säga vad jag tycker, vara mig själv och stå upp för det jag tror på – och ni kan inte göra ett skit åt saken!, skrev Linnéa Claeson på Instagram.

– Att vara med i programmet kommer tydligen innebära att många skickar hat och hot till mig, men jag vill fortsätta gå ut och ha kul på dansgolvet varje vecka som ett jävla Fuck you till alla haters för de ska aldrig få bestämma över mig!

Kristin Kaspersen röt ifrån efter hatet mot Linnéa Claeson

Linnéa stöttades också av sina kollegor, däribland Kristin Kaspersen.

– Här är en av de finaste människor jag mött. En tjej som brinner för mänskliga rättigheter och aldrig viker till sidan för det. Hon fick efter programmet i fredags så mycket hat, kukbilder och annat skit från olika håll. Helt oacceptabelt och vidrigt, skrev Kristin Kaspersen på sin Instagram.

FOTO: TV4
Linnéa Claeson tillsammans med danspartnern Jacob Persson

Linnéa Claeson har hyllats för sitt mod och samtidigt gjort succé i ”Let’s dance”.

I fredagens avsnitt valde hon att visa en annan sida av sig själv, en nykär sådan, skriver Hänt.

För sajten avslöjar hon nu att hon har en ny kärlek i sitt liv.

– Jag är nykär i hela den här grejen med Let’s dance och i hela gänget, vi har så roligt tillsammans. Men sedan finns det ju kanske någon speciell också, men det vill jag inte avslöja riktigt än, säger Linnéa Claeson till Hänt.

Underbart att höra, Linnéa! Skicka dina grattishälsningar till henne i kommentarsfältet på Facebook.