Lisa Nilssons ärliga ord efter skilsmässan

Lisa Nilsson blickar framåt.

I ”Renées brygga” berättar hon om tiden efter skilsmässan och hur hon ser på livet i dag.

– Livet är kort, jag vill njuta nu. Jag har inte tid att gå runt och bli bitter, säger Lisa Nilsson i programmet.

2015 skilde sig Lisa Nilsson från sin dåvarande man, som hon har två barn tillsammans med.

När Lisa Nilsson gästar ”Renées brygga” berättar hon om livet efter skilsmässan och hur det är att ha barnen varannan vecka.

– Det är frustrerande övergångar nästan hela tiden. Det är alltid nånting som är bökigt med det, eftersom det är jobbigt för barnen, det här med att byta miljö, säger Lisa Nilsson i programmet.

– Men generellt, helhetsgrejen tycker jag är skön. Jag är så himla van, härdad i att livet kränger. Det händer grejer. Jag växte upp med skilsmässor och sen är jag ganska märkligt osentimental också.

Lisa Nilsson: ”Jag sörjer jättehårt”

Lisa Nilsson berättar för Renée Nyberg att hon vill leva här och nu.

– Jag står inte riktigt ut med att det är dåliga saker. Jag vill se till så att det blir bra. Livet är kort, jag vill njuta nu. Jag har inte tid att gå runt och bli bitter, säger hon i ”Renées brygga”.

Lisa berättar att hon inte är rädd för att gå in i sina känslor.

– Jag sörjer jättehårt och går jättedjupt in i känslor, och är inte ett dugg rädd för det, säger hon och fortsätter:

– Jag accepterar omständigheterna. Det är så det är. Det som utifrån kan ibland tolkas som att: ”Gud vad snabbt hon kom vidare”.

FOTO: TV4/Renées brygga

Lisa Nilsson förklarar att hon i dag accepterar det som hänt och i stället väljer att gå framåt. Hon berättar om en kort kärleksrelation hon hade mellan två äktenskap.

– En sån där liten tremånadersaffär. Där snubben gärna hade fortsatt, och jag inte. Så var det nån jag träffade på stan: ”Gud, jag hörde!”. Näe det inte va inte så, berättar Lisa.

– Så tittade en människa på mig och sa: Så det där betydde ingenting? Jo, det där betydde allt. Då. Men nu måste jag acceptera att det inte blev så.

”Renées brygga” sänds onsdagar klockan 21:00 i TV4, TV4 play och Cmore.

Lisa är verkligen klok! Kommentera gärna på Facebook för att skicka dina styrkekramar till henne.