Lulu Carters vrede i Farmen – rasar efter fusket: ”Förbannade fähund!”

Bråk och intriger präglade årets säsong av det populära tv-programmet ”Farmen”. Och även i uppföljaren ”Farmen VIP”, där svenska kändisar tävlar mot varandra på gården, har stämningen varit stundtals hätsk.

Ola-Conny Wallgren kallade Yvonne Ryding för ”en giftorm”, Samir Badran menade att Sigrid Bergåkra var ”fett jobbig”… och under måndagens avsnitt röt flera deltagare till mot Patrik Sjöberg – efter ex-höjdhopparens fusk.

– Jag är fortfarande förbannad på honom för det, säger Lulu Carter till Aftonbladet.

Under måndagskvällen fick tv-tittarna stifta bekantskap med två nya deltagare i Farmen VIP: Lulu Carter och Håkan ”Färjan-Håkan” Hallin. Men det dröjde inte länge innan Lulu Carter kastades in i intrigerna.

Under en slöjdutmaning såg ”Äntligen hemma”-profilen sin chans att komma in i gruppen. Patrik Sjöberg hade problem att slutföra sin uppgift, och hon ryckte därför in för att rädda honom.

Men vad hon inte hade räknat med, var att en slug Patrik Sjöberg skulle ta åt sig hela äran när arbetet sedan bedömdes.

– Jag tror inte att han förstod att Lulu hade gjort de sakerna, utan han tittade på mig och verkade väldigt imponerad. Det är lätt att spela med då, det är bara att ta åt sig, säger Patrik Sjöberg enligt Hänt.

”Erkänn!”

Fusket var inte alls populärt hos övriga deltagare. I synnerhet inte när Patrik Sjöberg sedan skröt om hur duktig han var på att pyssla.

– Ser ni hur hela tungan blir svart på han nu? Du snodde ju en annans arbete. Säg som det är nu, erkänn, fnyser Yvonne Ryding i programmet.

När Sjöberg sedan försvarades av programledaren Paulo Roberto, med att han ju faktiskt vann tävlingen, röt Ryding ifrån på allvar.

– Ja, men på vissa premisser, säger hon irriterat i programmet.

”Förbannade fähund!”

I efterhand berättar Lulu Carter att hon inte blev helt förvånad över Sjöbergs fuling.

– Förbannade fähund! Han är så förlåten, men jag är fortfarande förbannad på honom för det. Han är en riktig rackare, säger hon skämtsamt till Aftonbladet.

Hon fortsätter:

– Har man träffat Patrik innan, vilket jag har, så vet man lite grann hur han är. Jag blev inte jätteförvånad, men det var lite fräckt av honom att ta åt sig äran. Jag misstänkte väl att han skulle kunna göra det om han fick beröm för det där, säger hon till Aftonbladet.

Den upprörda stämningen fortsätter i Farmen. Tittar du på programmet, och vad tycker du isåfall? Lämna gärna en kommentar!