Efter råa påhoppen – nu svarar Mandelmanns

Mandelmanns har varit föremål för påhopp och skämt i Fredrik och Filips ”Breaking news”.

Nu slår det populära tv-paret tillbaka.

– Det är inte direkt riktat mot oss, de använder det för att få publicitet och då gör det inget, säger Gustav Mandelmann till Aftonbladet.

 

Gustav och Marie Mandelmann har hyllats efter succén med TV4-serien ”Mandelmanns gård”. Programmet har inte bara haft höga tittarsiffror, det har även prisats med tv-priset Kristallen.

Alla verkar dock inte lika övertygade av tv-paret. Filip Hammar och Fredrik Wikingsson har skämtat på parets bekostnad i Kanal 5:s ”Breaking news”.

Gustav Mandelmann har bland annat kallats för ”en tickande bomb” som ”gömmer ett okänt mörker”, av Filip Hammar, skriver Aftonbladet.

FOTO: TV4

Så svarar Gustav och Marie Mandelmann

I en intervju med Aftonbladet svarar nu Gustav och Marie Mandellmann på påhoppen, och de tar det med ro.

Marie Mandelmann kallar Filip Hammar för ”gullig”. Maken Gustav Mandelmann har inte heller några problem med att det skämtas på hans bekostnad.

– Jag har lätt att skratta åt mig själv. Det är helt okej om man gör det med glimten i ögat och med humor. Det är aldrig fel om man kan få folk att skratta. Jag får gratulera till att de får till skämten, det gillar jag, säger han till Aftonbladet.

Mandelmanns: ”Det enda man kan bli ledsen för…”

Det finns dock en gräns, även för paret.

– Det enda man kan bli ledsen för är de som går till personangrepp. Vi är ju såhär, vi kan inte ändra på oss. Blir man irriterad på oss eller tycker det är dåligt får man väl stänga av, säger Gustav Mandelmann.

Gustav och Marie Mandelmann är aktuella med en ny säsong av ”Mandelmanns gård”. De har tidigare berättat att tittarna kommer få följa deras kamp på gården under sommarens extremvärme. Nyligen avslöjade de i en intervju med Aftonbladet att vädret också att de på grund av torkan tvingats nödslakta ett hundratal djur på deras gård – bland annat tittarfavoriten, Snönos.

 

 

Man måste bara älska Mandelmanns härliga inställning till livet! Dela gärna om du håller med.