Marcus Oscarssons ärliga ord – om nya uppdraget med Carina Bergfeldt: ”En sak är säker…”

”På spåret” laddar för ny säsong.

Nya radarparet Marcus Ocarsson och Carina Bergfeldt är redo för avfärd.

”Detta blir en festlig och rolig resa”, skriver Marcus Oscarsson på Instagram.

Vi går mot mörkare årstider. Och lika mycket höstkänsla som det är med löv i sprakande färger, en varm brasa och en filt i soffan – lika klassiskt är det att SVT:s ”På spåret” gör sig redo för en ny säsong.

I november drar den 32:a säsongen av långköraren igång, och under onsdagskvällen avslöjade SVT vilka deltagare som i år kommer kliva in i tågkupéerna för att göra upp om segern.

I vanlig ordning sitter Kristian Luuk och Fredrik Lindström vid spakarna. Flera radarpar återvänder också till programmet, bland annat fjolårsvinnarna Magdalena Forsberg och Claes Elfsberg.

– Jag kan i princip garantera en spännande och rolig säsong med otroligt färgstarka och kunniga tävlande som bjuder både på imponerande kunskap och på sig själva, säger Kristian Luuk i ett pressmeddelande.

Marcus Oscarssons ord om Carina Bergfeldt

Men det finns också några nykomlingar i uppställningen.

Bland annat står det klart att ett nykomponerat lag kommer att bestå av SVT-reportern Carina Bergfeldt, 41, och TV4:s politiske kommentator Marcus Oscarsson, 45.

I ett inlägg på sociala medier berättar Marcus Oscarsson att han är minst sagt laddad inför det kommande samarbetet.

”Ska bli jättekul att göra en spännande och överraskande tågresa tillsammans med underbara Carina Bergfeldt”, skriver TV4-profilen i inlägget.

Han fortsätter:

”Destinationerna blir nog både Sverige och Världen och en sak är säker – detta blir en festlig och rolig resa!”.

Populära duon laddar för ”På spåret”

Även Carina Bergfeldt är laddad för vad som komma skall. Och hon vet redan vilka frågor som hon och Marcus hoppas ska dyka upp i programmet. Med viss skräckblandad förtjusning, ska sägas.

– Jag tycker att det ska bli så himla roligt att göra det här med Marcus, som ju är minst lika mycket USA-nörd som jag är. Vi hoppas på frågor från det stora landet i väst, och samtidigt är det den stora skräcken. Tänk om vi får en USA-fråga vi inte kan, då kommer verkligen skämskudden fram, säger Carina Bergfeldt till Aftonbladet.

Årets upplaga av ”På spåret” har premiär fredag den 26 november klockan 20.00.

Ser du fram emot den nya säsongen? Lämna gärna en kommentar – och glöm inte att dela artikeln med dina vänner för att säga din åsikt!