Foto: TV4

Marcus Sjöberg sökte kärleken i ”Bonde söker fru” två gånger

Marcus Sjöberg var en av bönderna som sökte lyckan i den första säsongen av ”Bonde söker fru” – idag lever han med sin bror, som också han är känd från tv.

Året var 2006 när TV4 sände sin första säsong av Bonde söker fru. Redan då var Linda Lindorff med som programledare, dåförtiden hette hon dock Isacsson.

Sedan dess har många bönder funnit kärleken i programmet som numera är inne på sin 19:e säsong. Genom åren har vi fått följa böndernas sökande efter lyckan, vilket genererat både gråt, skratt, intriger och varma känslor. I år är det 18 år sedan programmet hade premiär, och vad har egentligen hänt med bönderna från de tidigare säsongerna sedan dess?

Marcus Sjöberg

I denna artikel ska vi kolla närmare på vad som hände med Marcus Sjöberg, köttbonden från Gränna, som var 28 år när han var med i den första säsongen av Bonde söker fru 2006.

Marcus Sjöberg, idag 46 år, var den som fick flest brev skickade till sig i säsongen. I programmet slutade han upp med Magdalena Danielsson. Dock tog kärleksresan slut efter att deras gemensamma resa till Nice.

– Allt blev helt fel, vi hade ingenting att säga varandra, berättade Magdalena för Expressen efter resan.

Fick en ny chans

11 år senare fick Marcus en ny chans. 2017 var han nämligen med ännu en gång i Bonde söker fru. Där träffade han brevskrivaren Erica Mahnkopf och snabbt blev de förälskade. Faktiskt hade de börjat ha kontakt redan innan inspelningen drog igång.

Men dessvärre så höll inte kärleken heller där. Efter att de blivit sambos så valde Marcus att lämna henne.

Vi befinner oss på olika plan i livet. Min längtan efter familjelivet stämmer inte in i Marcus liv. Det var ett för stort kliv för Marcus att få en sambo. Jag respekterar nu hans val även om det gör ont i varenda cell av mig”, skrev Erica på Instagram 2018 enligt Aftonbladet.

Så lever Marcus Sjöberg idag

Numera lever Marcus i en villa strax utanför Husqvarna. Det är oklart om Marcus träffat kärleken på nytt.

På adressen är även hans bror Mattias Sjöberg och dennes fru Tanawarn skrivna, som är kända från Kanal 5:s program Älskar, älskar inte.

På ett foto på Instagram från i somras så syns båda bröderna tillsammans. Bland kommentarerna på inlägget så bekräftar Mattias att han och Marcus är bröder.

Det visste man inte! Två bröder som deltagit i varsitt realityprogram!

LÄS MER: