GLÄDJEN: Här är Maria Forsblom tillbaka i Nyhetsmorgon – 2 månader efter familjelyckan

Den 1 maj blev TV4:s programledare Maria Forsblom och sambon Emil Hägglöf föräldrar till sitt andra barn. På valborgsmässoafton föddes nämligen sonen Matheo.

Under föräldraledigheten var tanken att Maria inte skulle arbeta – men redan två månader efter förlossningen har den folkkära programledaren gjort comeback.

”Kolla vem som gör oss sällskap idag – bästa Maria Forsblom”, skrev Nyhetsmorgon på sin Instagram i morse.

Sedan i våras har Maria varit föräldraledig från sitt jobb som programledare på TV4 och Nyhetsmorgon. Den 1 maj fick familjen Forsblom/Hägglöf slutligen tillökning efter stor dramatik. Nu består familjen av Maria, sambon Emil och deras två söner Milan och Matheo.

Tillbaka i Nyhetsmorgon

Maria Forsblom har tidigare uttryckt att hon kommer vara helt ledig från jobbet på Nyhetsmorgon. Hon medgav till och med att det skulle bli mysigt och trevligt att följa programmet hemma från tv-soffan.

– Det kommer nog inte att vara några problem att koppla från jobbhjärnan, utan det ska bli trevligt och mysigt att få se Nyhetsmorgon från soffan, sa hon då.

Men så blev inte fallet. Av allt att döma råder det brist på programledare hos TV4 då det denna vecka också rapporteras från Almedalsveckan på Gotland. Så, på måndagsmorgonen var Maria tillbaka i tv-rutan. Strålande glad, som alltid.

Naturligtvis följde Marias comeback i Nyhetsmorgon, två månader efter förlossningen, av stort jubel från tittarna. Vi jublar också och hälsar Maria varmt välkommen tillbaka. Du har varit saknad.

Gilla och dela för att önska Maria varmt välkommen tillbaka på Nyhetsmorgon!