Foto: TV4

Maria Forsbloms oro inför loppet – dras med smärta

Snart ska Maria Forsblom utmana sig själv i det årliga loppet ”Tjejmilen”. Men uppladdningen har inte riktigt gått som hon hoppats.

Nu talar programledaren ut om smärtan som oroar henne inför loppet.

Nu – vila och hålla tummarna att taktiken funkar”, skriver Maria Forsblom på Instagram.

Varje morgon vaknar tusentals svenskar för att bli uppdaterade om aktuella händelser och färska nyheter i TV4:s ”Nyhetsmorgon”.

I programmet turas ett stort gäng programledare att navigera tittarna genom morgonen. En av dem är Maria Forsblom, som har varit en del av redaktionen sedan 2013. Dessutom är hon även programledare för TV4:s ”Drömkåkar utomlands”.

Maria Forsbloms saknades i ”Nyhetsmorgon”

Under sommaren har dock programledaren saknats i tv-rutan. Anledningen är att hon helt enkelt njutit av en efterlängtad semester. Men ledigheten har inte inneburit att Maria har suttit hemma och bara tagit det lugnt.

På Instagram har det mesta av hennes inlägg handlat om träningen, bland annat genom fjällvandring i Idre och springturer i vackra landskap.

Men all träning gav henne även styrkan att förbereda sig för de tidiga mornarna i ”Nyhetsmorgon”.

Kommer inte att hoppa högt när klockan ringer 2:50 i natt, men vet att det kommer bli kul när jag träffar kollegorna och så småningom även gästerna. 
Tack semestern – jag fick den återhämtning och vila som behövdes. Hej vardag – nu kör vi!
”, skrev Maria inför comebacken i tv.

Maria Forsbloms oro – dras med skada

Nu har det gått några veckor sedan Marias semester tog slut – men träningen har inte slutat för det. På Instagram har den folkkära programledaren fortsatt dela med sig av träningsinlägg.

Hon berättar bland annat att hon snart ska springa tjejmilen på Gärdet, i Stockholm. Men det finns en oro hos Maria, som har verkar ha dragit på sig en skada bara dagarna inför.

Hon dras nämligen med smärta i höften och är bekymrad över att det ska påverka henne lopp, som dessutom ska sändas i TV4.

Försöker trycka bort den annalkande smärtan i höften med ett leende och glada tankar. Om 3 dagar är det dags – tjejmilen! Tusentals kämpar som träffas och peppas av varandra”, skriver Maria och fortsätter:

Om du inte har möjlighet att vara med eller heja på från tex Gärdet där start och mål är så är du välkommen att följa folkfesten på TV4 play och i TV4

Det är loppets 40-års jubileum och Maria hoppas att hennes taktik om att stänga ute smärtan och köra på ska funka för att kunna medverka i den stora folkfesten.

Nu – vila och hålla tummarna att taktiken funkar

Vi håller tummarna för att allt går bra, Maria!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev