Foto: TV4

Massiv kritik mot Efter Fem – efter valet av gäst

Efter tar ofta upp de mest aktuella händelserna i världen.

Ett som nyligen diskuterades var det stundande amerikanska valet – men gästen som programmet valde att ta in uppskattades inte av tittarna.

”Visste ju vad som väntade, och när man läser vissa kommentarer så hade jag tydligen inte fel”, skriver en tittare.

Sommaren börjar närma sig sitt slut och det innebär att programledarna nu är tillbaka i ”Efter Fem” efter en välförtjänt semester.

Först klev Tilde de Paula Eby in i studion efter en lång och avkopplande ledighet, och i veckan var det Anna Brolins tur, som har haft fullt upp med inspelningen av ”Farmen”.

Men trots att tittarna var glad över att se Anna tillbaka i programmet var det ett specifikt beslut som tog över kommentarsfältet på ”Efter Fems” Instagram.

Därför kritiseras ”Efter Fem” av tittarna

Ett av världens mest omtalade händelser är det pågående valet i USA mellan Donald Trump och Kamala Harris. För att ge en inblick i vad det är som har hänt i valet hittills bjöd ”Efter Fem” in en gäst med mycket kunskap kring ämnet.

Det var den tidigare utrikesministern och socialdemokraten Ann Linde som kom in och gav alla en uppdatering om läget på andra sidan Atlanten. Men hennes inslag möttes av kritik från tittarna efter programmet.

När politiken kom på tal blev det kanalbyte. Visste ju vad som väntade, och när man läser vissa kommentarer så hade jag tydligen inte fel.”, skriver en person.

Men FY vilka undermåliga frågor som ställs till Linde. Patetiskt.”, tillägger en annan.

MEN av vilken anledning intervjuar ni Ann Linde???????”, kommenterar en tredje.

Vad tycker du om Efter Fem? Kommentera gärna på vår Facebook-sida!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev