Foto: Instagram

Mästerkock-vinnaren Tess Medinas nya kärleksbesked – bekräftar nyheten: ”Jag är…”

Tess Medina tog hem titeln i ”Sveriges mästerkock”.
Nu berättar hon om livet utanför TV4-köket – och bekräftar sin relationsstatus.
– Vi vet fortfarande inte riktigt var vi står, säger hon till Femina.

Det blev en jämn och spännande final av ”Sveriges mästerkock” i förra veckan. Till slut stod det mellan Josefine Freij och Tess Medina om den åtråvärda titeln i TV4:s amatörkocktävling.

I det sista tävlingsmomentet skulle finalisterna komponera varsin trerättersmiddag för juryn att sedan bedöma. Och när juryn sagt sitt så stod det klart – Tess Medina gick ut som segrare och Josefine Freij hamnade på en hedersam andraplats.

– Nu när jag ser tillbaka så är jag väldigt stolt över hur jag tajmade allting. Jag hade hjärnkoll på vad jag skulle göra, vilket kändes väldigt tryggt, sade Tess Medina till Nöjeslivet efter dramat.

För prispengarna (250 000 kronor) ska hon resa.

– Det är faktiskt det sista jag har tänkt på. Men förhoppningsvis åker jag på någon härlig resa i sommar och får lite matinspiration, jag vill gärna göra en till kokbok. Så om jag kan kombinera en härlig sommarresa med matinspiration så hade det varit drömmen, säger Tess Medina.

Sedan inspelningarna har hon främst fokuserat på en ny kärlek i livet. Tess har nämligen blivit nybliven hundägare.

– Jag har faktiskt inte jobbat sedan den 15 januari. Jag har gått och köpt en liten valp som hänger på mig överallt. Det har passat mig perfekt att ta hand om henne och fundera lite på vad jag vill göra här i framtiden, säger Tess till Nöjeslivet.

Tess bekräftar relationsstatusen

Men hur står det egentligen till med kärleken i övrigt i Mästerkock-vinnarens liv? Finns det någon speciell person som hon nu kan bjuda sina läckra rätter på?

Nu avslöjar hon hur det egentligen ligger till!

Artikeln fortsätter under bilden.

I en intervju med magasinet Femina bekräftar Tess sin relationsstatus just nu.

– Väldigt oklart, haha. Jag är singel, men jag dejtar en kille som är yngre än mig, och vi vet fortfarande inte riktigt var vi står, säger Tess till magasinet.

Tess Medina är aktuell med sin nya kokbok ”À Table med Tess”.

Vi önskar dig lycka till, Tess!

Vad tycker du om årets säsong av ”Sveriges mästerkock”? Skriv gärna en kommentar.

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev