Morgan och Ola-Connys kärlekskupp på Ullared: ”Sprider mycket glädje”

Julen är en tid för värme och kärlek, och en extra möjlighet att visa våra varma känslor för personer vi håller kära.

Men ibland är det inte helt fel med en knuff i rätt riktning. Så resonerar i alla fall den populära tv-duon Morgan och Ola-Conny – som i torsdagens avsnitt av ”Ullared – Julen är här” organiserar en kupp i kärlekens tecken.

Tidigare under torsdagen fick vi veta att tv-profilen Ola-Conny Wallgren nyligen har förlovat sig med sin älskade Camilla, 37.

Men även på Ola-Connys arbetsplats, varuhuset Gekås Ullared, spirar kärleken så här veckorna innan jul. Något som tittarna får ta del av i torsdagens avsnitt av ”Ullared – Julen är här” i Kanal 5.

Kärlekskupp i varuhuset

I programmet bestämmer sig duon Morgan och Ola-Conny nämligen för att organisera en kärlekskupp mitt i julshoppingen. Och de gör det, genom att bygga en ”pussruta” med tillhörande mistel i varuhuset.

– Då ska vi se här vad som händer härnäst, säger Ola-Conny i programmet när pussrutan är färdigbyggd.

”Sprider mycket glädje”

Men kommer några kunder verkligen att stanna till? Jo då. Morgan och Ola-Conny behöver inte vänta särskilt länge innan kunderna börjar släntra förbi, och de lyckas snart få flera par att pussas under misteln.

– Den sprider mycket glädje, den där misteln, säger Ola-Conny om det lyckade kärleksinitiativet.

”Ullared – Julen är här” sänds torsdag 6 december kl 21.00 på Kanal 5 och Dplay.

Se klippet i spelaren här under (slå på ljudet):

Dela vidare om du också tycker att det var fint gjort av Morgan och Ola-Conny, och för att sprida kärleken vidare till alla andra där ute så här i juletider!

 

Läs mer om...