Foto: TV4

Niklas Strömstedt bryter tystnaden – insikten om Jenny efter mammans ord: ”Hon tyckte vi skulle…”

Mamma Margareta Strömstedt hade synpunkter på sonen Niklas förhållande.
Då fick Jenny en speciell gåva från svärmor, berättar programledaren i ”Tillsammans med Strömstedts”, uppger Hänt.

På torsdagen visas avsnittet när Jenny och Niklas Strömstedt besökte tidigare statsministern Carl Bildt och hans fru Anna Maria Corazza Bildt i Italien. Paret Bildt tar emot på det familjeägda slottet utanför Parma.

Programledarparet är nyfikna på hur deras relation påverkats av pandemin.

– För alla som längtar efter Italien när det är som bäst – och vill träffa Carl Bildt och Anna-Maria Corazza Bildt och höra dem tala om KÄRLEKEN missa icke veckans roliga och vackra avsnitt av Tillsammans med Strömstedts. Jag hoppas att ni vill hänga med oss! skriver Jenny Strömstedt på Instagram.

Samtidigt som relationsserien nu visas i TV4 sänder den omtyckta programledaren fortsatt Nyhetsmorgon i samma kanal. På torsdagen tillsammans med Steffo Törnquist och i en sekvens där filmer recenserades av Wanda Bendjelloul, passade Jenny Strömstedt på att ”kuppa”. När Bendjelloul hade fått tala till punkt om filmerna – passade Jenny på att tipsa tittarna att just ”Tillsammans med Strömstedts” också finns att se på TV4 Play.

Ett stående inslag i programserien – utöver mötena med andra par – är när Jenny och Niklas Strömstedt slår sig ner i en soffa för att själva reflektera öppenhjärtigt om sin egen relation.

”Hon tyckte vi skulle gräla mer”

Även i torsdagens avsnitt reflekterar paret kring sin egen relation, parallellt med intervjun med paret Bildt. Niklas Strömstedt avslöjar då bland annat att Jenny fått en bok av mamma Margareta.

Foto: TV4

– Du fick ju till och med en bok med induktiv av min mamma, säger Niklas i ”Tillsammans med Strömstedts” som sänds på torsdagen, uppger Hänt.

Anledningen? Hon tyckte enligt paret att de grälade för lite(!).

Foto: TV4

– Ja, hon tyckte vi skulle gräla mer va? Eller hon var orolig över att vi inte grälade så mycket, säger Jenny Strömstedt då.

– Men jag tycker vi grälar lagom nu, säger hon.

Foto: TV4

Och får medhåll av maken.

– Ja, det tycker jag också, säger Niklas Strömstedt som varit gift med sin älskade Jenny i tio år nu.

Paret leder också egna programserien ”Tillsammans med Strömstedts” i TV4. Foto: TV4

”Tillsammans med Strömstedts” sänds på torsdag 25 februari klockan 21.00 i TV4.

Vad tycker du om programserien ”Tillsammans med Strömstedts”, brukar du titta och uppskatta intervjuerna? Skriv gärna en kommentar med dina åsikter och dela gärna vidare!