Niklas Strömstedt hyllas till skyarna efter ”Tack för musiken”

Under fredagen var det dags för ett nytt avsnitt av ”Tack för musiken”.

Det var det sjätte avsnittet sedan programmets och Niklas Strömstedts comeback i tv och fansen har nu sagt sitt om sångaren.

Vilken suverän programledare Niklas Strömstedt är”, skriver en person på Nöjeslivets Facebook.

Talkshowen ”Tack för musiken” hade premiär på SVT 2011. Det var artisten Niklas Strömstedts första roll som programledare och programmet var väldigt uppskattat av fansen – men plötsligt lades det ner.

2015 försvann ”Tack för musiken” från tablån och i flera år gick fansen och hoppades på en återkomst.

Och det glädjande beskedet kom tidigare i år när Niklas Strömstedt meddelade att programmet skulle göra comeback efter nio års frånvaro.

Därför försvann ”Tack för musiken”

Att programmet skrotades 2015 var något som chockade programledaren. Niklas trivdes med programmet och vet ännu inte vad anledningen egentligen var.

– Det får du fråga SVT om. Jag tyckte det var väldigt roligt att göra. Sedan bytte de väl ut lite folk på SVT, tror jag, då ville väl de nya göra sina egna grejer, rota om i tablåerna, har Strömstedt sagt i en intervju med Aftonbladet.

Vidare berättar Niklas om samtalet från SVT, som frågade artisten om han kunde tänkas göra programmet igen.

– För något halvår sedan ringde de och frågade om jag hade lust att göra det. Det kan kanske ha bidragit att jag i några intervjuer kring släppet av min självbiografi ”Om” sa att jag saknade att göra programmet. Nu var det SVT i Göteborg som ringde, de verkar otroligt på tårna när det gäller nöjes- och underhållningsprogram, säger Niklas Strömstedt.

Niklas Strömstedt och Bo Kaspers Orkester hyllas efter ”Tack till musiken”

Comeback-säsongen ska bestå av åtta avsnitt och i de sex som har varit hittills har Niklas bjudit på storslagen underhållning.

Programmet går ut på att Niklas går in på djupet i sin gästande artisters kataloger och hela kvällen bjuds tittarna och publiken på musik och underhållning.

I de tidigare avsnitten har vi fått se artister som Miss Li, Per Gessle, Danny Saucedo och Miriam Bryant, som alla har hyllats efter programmet.

Och fredagens avsnitt var inget undantag. Niklas gästades nämligen av Bo Kaspers Orkester som levererade musik i allra högsta klass.

Bo Sundström, eller ”Bo Kasper”, som hans artistnamn lyder, delade med sig av sina tankar om musiken och livet i samtal med Niklas och fansen rusade till sociala medier efteråt för att visa uppskattning för duon.

En Fantastisk underhållning! Bästa programmledare i musik. Bo kaspers orkester är toppen.”, skrev en person på Nöjeslivets Facebook.

Skönt att det finns några bra program att titta på. Niklas är alltid bra”, fortsatte en annan.

En TOPPENKVÄLL!! TACK från hjärtat! Kärlek till Niklas och Bo K orkester!!”, skrev en tredje.

Vilken suverän programledare Niklas Strömstedt är. Väldigt bra program.”, tillade en fjärde.

Niklas underhöll alla genom att ställa roliga frågar som resulterade i ekande skratt från publiken. Ett exempel var under artistens ”Snabbfrågor” där han frågade bandet vem de skulle välja om de fick ersätta sångaren.

– Det är du Niklas, svarade orkestern.

– Åh vad härligt. Då har vi klarat av det, sa Niklas samtidigt som publiken utbrast i skratt.

Vi är så glada över att ha ”Tack för musiken” och Niklas Strömstedt tillbaka!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev