Nya beskedet om Bonde-Simon och kärleken – efter historiska sveket i tv

Simon Ohlsson har gått vidare efter förra säsongens historiska dumpning i ”Bonde söker fru”.

Tidigare i år meddelade han att han ska gifta sig med kärleken Amanda.

Nu avslöjar Linda Lindorff nya deltaljer kring bröllopet.

Simon Ohlsson trodde han funnit kärleken i ”Bonde söker fru”. Men när han skulle resa i väg tillsammans med brevskrivaren Frida, dök den senare aldrig upp på flygplatsen. Tittarna fick se den brutala dumpningen på bästa sändningstid. Folkets stöd för bonden var enormt, och många hoppades han skulle hitta kärleken igen.

Tidigare i år kunde Simon också meddela den glada nyheten att han inte bara gått vidare, han hade också en ny flickvän – Amanda. Och i somras avslöjade han att de förlovat sig!

”Tiden har gått fort, men känns allting rätt. Då vet man att det är rätt. Snart är det 4 år sen vi pratade för första gången. Men då var det inte läge för oss. Men 4 år efter blev det äntligen vi. Till 100%”, skrev Simon på Instagram.

Foto: TV4.

Nya beskedet om Simon Ohlsson och Amandas bröllop

Än så länge har det inte funnits så mycket detaljer kring bröllopet. Men nu får vi veta mer, av självaste programledaren Linda Lindorff.

På Instagram berättar hon att hon nyligen träffat paret.

”Såååå roligt att träffa Simon igen – och se honom kär! Vilken lycka.”, skriver Linda Lindorff, som också hyllar Simons fästmö.

”Amanda är en helt fantastisk tjej – rolig, varm, snygg och snäll – och jag ser verkligen hur förälskade dom är. Jag riktigt rös när jag hörde dem berätta om hur de blev ihop, frieriet och hur Simon får Amanda att skratta och känna sig trygg på ett alldeles speciellt sätt”.

Hon avslutar inlägget med att avslöja datumet för vigseln.

”Den 4 juli gifter dom sig och jag är så glad för deras skull. Snacka om kärleksrevansch!”

Vilka underbara nyheter! Nu hoppas vi på ett riktigt fantastiskt sommarbröllop!

Skicka gärna lyckönskningar till Simon och Amanda i kommentarsfältet på Facebook.