Nya beslutet för Tilde de Paula Ebys framtid i TV4 – kanalen bekräftar efter alla år: ”Vi är…”

Foto: TV4

Det blir en sommar i Sverige – med Tilde!
Nu bekräftar TV4 glädjebeskedet, trots programledarens egna tvivel i kulisserna.

Tilde de Paula Eby gör comeback i sommar med sitt populära program, skriver Svensk damtidning.

När TV4:s programledarstjärna i höstas fyllde 50, berättade Tilde att hon var tveksam till att vara just programledare under sina kommande år i rutan. I stället var hon öppen för att prova på nya saker inom kanalen. Hon talade bland annat om rollen bakom kameran, som producent och att plocka fram nya programformat.

– Har jag tur får jag jobba tills jag går i pension, men ska jag vara ärlig är det inte som att jag har de flesta åren framför mig. Jag behöver kanske fundera på hur jag vill göra de här åren. Jag tycker det är jättekul att vara programledare, men det är kanske inte det jag ska göra de sista 15 åren i yrkeslivet, har Tilde sagt till Femina.

TV4-profilen menar att hon vill lyfta fram yngre förmågor i rutan.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

– Jag tycker det är viktigt att tänka på återväxten, att vi bygger nya människor som ska fronta i sändningarna. Man är inte odödlig och kan inte göra allt. Jag har varit drivande i det, och varit mentor åt yngre tjejer. Jag tycker det är roligt att hjälpa unga tjejer in i branschen, och lära dem det jag kan. Att ”pass it forward”.

Men Tildes närmaste framtid i tv-rutan – den håller i alla fall på att planeras in i minsta detalj just nu. Programledaren kommer att vara synlig för tittarna även framöver.

LÄS MER: Tilde de Paula Eby tokhyllas efter nya bilderna med 18-åriga dottern Naemi – mor och dotter tar alla med storm: ”Orimligt…”

LÄS MER: Här bryter gästen ihop i TV4-studion – Tilde de Paula Eby agerar blixtsnabbt: ”Andas”

Under våren har tittarna som vanligt fått se stjärnan i aktualitetsprogrammet ”Efter fem”. Men det programmet brukar som bekant ta säsongsuppehåll under sommaren.

I stället har Tilde de Paula Eby de senaste åren fortsatt sitt tv-år med egna talkshowen ”Tilde”. Sommarpratprogrammet har varit väldigt uppskattat av tittarna – och nu bekräftar kanalen framtidsplanerna för ”Tilde”.

Förra året hade hon bland annat besök av folkkära artister som Kikki Danielsson, Björn Skifs och Tomas Ledin.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TV4

Enligt TV4 blir det en sommar med Tilde även i år!

– Jodå, vi är i full färd med att planera och boka allting inför sommarens säsong av Tilde. Sju program blir det, start 30/6, skriver Mattias Hägerlund, projektledare för programmet, till Svensk damtidning som också skriver att detta förmodligen innebär att programledarprofilen tar paus från ”Efter fem”.

Det populära eftermiddagsprogrammet brukar som bekant ha säsongsuppehåll över sommaren.

Så underbart! Vi ser fram emot en sommar med dig, bästa Tilde!

Foto: TV4

Vilka gäster skulle du vilja se hos Tilde i talkshowen i sommar? Skriv gärna en kommentar!

Exit mobile version