Nya bilderna på Biggest Loser-vinnaren Viktor – hyllas av tittarna

Biggest Loser, TV4, Viktor Knutsson.

Foto: TV4.

När Viktor klev in i huset vägde han 167,8 kilo, och var osäker på sig själv. Han levde ett destruktivt liv och mådde inte särskilt bra. Det spårade ur, berättar Viktor för Nyhetsmorgons programledare Anders Pihlblad.

– Det var ett väldigt destruktivt beteende man hade när man var som störst. Det spårade ur helt enkelt, säger Viktor.

Foto: TV4.

Insatsen i Biggest Loser förändrade allt

Hård träning, diet och vilja gav Viktor en ny kropp och en vinstsumma på 250 000 kronor.  Men framförallt en ny självkänsla och en helt annan livsstil. I Nyhetsmorgon avslöjar Viktor att han nu vågar dejta, vilket han inte gjorde under den mörka tiden.

– Det har gått bra, jag har gått upp lite, men håller en balans. Jag ligger på ungefär 105 kg, som jag legat på sen fem månader tillbaka. Men jag är nöjd med det just nu i alla fall. Jag känner mig mer snygg och tar för mig lite, säger Viktor.

På Nyhetsmorgons Instagram poserar han på bild tillsammans med Anders Pihlblad. Den har fått tummen upp av tusentals tittare – som hyllar Viktors insats i Biggest Loser.

”Så fin och grym. Djupt imponerad”, skriver en användare. ”Du är bäst, Vicke”, skriver en annan. Jag kan inte annat än att hålla med! Att ta tag i sig själv när man känner sig botten är inte enkelt, därför är Viktor en inspiration för oss alla. Tryck på dela-knappen för att gratulera Viktor till vinsten och hylla hans insats.

Exit mobile version