Nya glädjebeskedet – om framtiden för tittarfavoriten ”Ett fall för Vera”

Ett fall för Vera. Foto: TV4/C More

Ett fall för Vera. Foto: TV4/C More

Här kommer riktigt glada nyheter för alla oss som älskar tv-serien ”Ett fall för Vera”!

Nyheten om att Agnetha Fältskog blivit ihop med sin stalker slog ned som en bomb på 90-talet. Men vad dolde sig bakom rubrikerna? Hur förvandlades en romans till en ren och skär mardröm? Hur träffades dem? När gick allt fel och vad hände sen? Det tar vi reda på i senaste avsnittet av Nöjesbubblan. Glöm inte att prenumerera via Spotify elller Podcaster så du inte missar nästa fredagsavsnitt:

I början av 2023 hade säsong 12 av den populära serien ”Ett fall för Vera” premiär i Storbritannien. Om du också älskar den brittiska kriminalserien så kommer här riktigt goda nyheter.

I kriminalserien följer vi huvudpersonen, kommissarie Vera Stanhope (spelad av Brenda Blethyn), som med sin syrliga charm tar sig an mordmysterier i det vackra landskapet i Storbritannien. Vera har en kaxig attityd men med hjärtat på rätt ställe och tillsammans med sitt team utreder hon de mest kluriga av mordgåtor.

Serien som är baserad på hyllade författaren Ann Cleeves kriminalromaner, hade premiär redan 2011 och har sedan dess blivit extremt populär.

Artikeln fortsätter under bilden.

Dramaserien har faktiskt producerats i 12 säsonger fördelade på 50 avsnitt. I Sverige har tittarna kunnat följa Vera i såväl SVT som TV4/C More.

Nu kommer dock riktigt goda nyheter för alla som inte kan få nog av kriminalinspektör Vera.

Artikeln fortsätter under bilden.

Ett fall för Vera. Foto: TV4/C More

Produktionen har nämligen nyligen bekräftat att en ny säsong, den 13:e i ordningen, kommer att spelas in, skriver den brittiska veckotidningen Radio Times.

Dessutom väntas skådespelaren David Leon, som spelade Veras nära medarbetare Joe Ashworth under de fyra inledande säsongerna av serien, göra comeback. Detta efter nästan tio års frånvaro.

Det betyder att den knivskarpa utredaren Vera inte är färdig med att lösa mysterier än!

Ett fall för Vera. Foto: TV4/C More

Vad tycker du om kriminalserien ”Ett fall för Vera”? Skriv gärna dina tankar i kommentarsfältet och dela gärna artikeln.

Ett fall för Vera. Foto: TV4/C More
Exit mobile version