Efter kritiserade avbrotten i Nyhetsmorgon – nu kräver tittarna en förändring: ”Man tröttnar”

Flera tv-tittare har reagerat på att vissa gäster i Nyhetsmorgon inte får så lång tv-tid. Nu kräver de att kanalen ändrar i programmet.

Programledarna i Tv4:s Nyhetsmorgon har bytts ut en efter en under semestrarna, rätt som det är står det en ny härlig duo och informerar svenskarna om det senaste.

Under onsdagen var det programledarna Rania Shemoun Olsson, 45, och Johan Macéus, 46, tur att leda programmet.

Duon är ny för tittarna men hittills verkar det som att många uppskattar deras sällskap under morgontimmarna.

Skrev om missnöjet på Instagram

Men, det är inte bara glada hejarop hos tittarna. Under onsdagens Nyhetsmorgon gjorde flera personer upptäckten att en av gästerna, den före detta friidrottaren Michel Torneus, fick väldigt lite tv-tid, vilket Hänt rapporterade om först.

Upptäckten fick flera tittare att sätta kaffet i halsen och skrev om sitt missnöje i programmets kommentarsfält på Instagram.

”En sån fin och sympatisk kille som blev avbruten?? Jag förstår mig inte på er tv4….ge lite mer tid när Ni för en gångs skull har en intressant gäst?”, skriver en person.

Bland kommentarerna syns också de som önskar att programmet minskar utrymmet för nyheter. Och i stället för att sända nyheterna två gånger i timmen gör det en gång

En gång i timmen borde räcka med nyheterna! Det blir jobbigt att se hela programmet Alla avbrott för nyheter och reklam gör att man tröttnar!”, skriver en annan.

”Håller med dig, allt som oftast avbryts inslag på det heliga reklamens altare”, skriver en tredje.

Håller du med om att vissa gäster får för lite tv-tid? Dela gärna artikeln och berätta.