Foto: TV4

Hånfulla tjuvnypet mot Malou von Sivers – efter nya upptäckten: ”Så det är inte…”

.

Efter 13 år i rutan.
Nu är programmet ”Malou Efter tio” med programledaren Malou von Sivers tillbaka igen.
Då möts TV4 av hånfulla pikar från tv-tittarna – efter en upptäckt i trailern…

Tv-programmet ”Malou Efter tio” är äntligen tillbaka i TV4 igen efter sommaruppehållet. Programledaren Malou von Sivers tar emot flera gäster såsom kändisar och olika experter för intressanta samtal i tv-rutan.

Malou tar som vanligt över efter Nyhetsmorgon-gänget på förmiddagarna i kanalen. Trogna tittare har förstås koll på hennes digra meritlista. Redan 1992 tog hon själv över som programledare för Nyhetsmorgon tillsammans med rutinerade kollegor som bland andra Bengt Magnusson.

När programmet för två år sen firade 25-årsjubileum tog Malou och Bengt faktiskt tillfälligt över programledarskapet igen.

Foto: TV4

Sedan dess har von Sivers, 66, sänt många säsonger av sitt egna pratprogram ”Malou Efter tio” och på måndagen var det alltså dags för säsongspremiär. Det var en taggad programledare som tog emot sina tittare.

”Hjärtligt välkomna ska ni vara till säsongspremiären av Malou Efter tio?”, skrev Malou på Instagram före direktsändningen.

Programmet har haft uppehåll sedan i maj och sedan dess har TV4 sänt många repriser av gamla avsnitt.

Därför var förväntningarna stora när TV4 nyligen gick ut och berättade att Malou kommer tillbaka med ytterligare en säsong.

”På måndag är det äntligen dags! En sprillans ny och fullspäckad säsong av Malou efter tio. Det firar vi med en tillbakablick på vårens säsong”, skrev TV4 då på Instagram.

”Äntligen dags för det bästa programmet med den bästa Malou”, skrev en.

”Ser fram emot detta”, skrev en annan tittare och många stämde in i detta.

Samtidigt passade flera tittare också på att pika programmet. När TV4 lade upp en trailer före säsongsstarten på Facebook kunde uppmärksamma tittare se att detta var ett gammalt klipp, vilket även Hänt har rapporterat om.

Det fick många att ställa sig frågan: Blir det nu nya repriser igen?

”Gammal trailer från förra året märker jag då hunden går likadant som förra året. Och sminkösen hade sin väska på höften. Hoppas att det är nya program dock. Gammal trailer, nya program?”, skrev en tittare på Facebook-sidan.

”Så det är inte repriser då??” skrev en annan vilket fick andra tittare att reagera roat.

TV4 kände sig då manade att svara – och nej, det är nya avsnitt på gång.

”Nej, en helt ny säsong är på ingång”, skriver TV4 i kommentarsfältet.

Dialogen med tittarna fortsätter dock i kommentarsfältet och flera ser det hela med glimten i ögat.

”Samma trailer dock som förra året. ? Miljötänk där i alla fall. Hoppas dom får prata till punkt. Å inte pilla med korten. Som du räknar dem. Kan räkna dem jag med när du grejar med dem. Ha en padda det är modernt”, skriver en tittare.

”Malou Efter tio” sänds på vardagar från klockan 10 i TV4.

Dela gärna vidare om du är glad att Malou är tillbaka!