Här skrapar Turin hem mäktiga miljonregnet – vinstsumman sätter Jenny Strömstedt helt ur spel: "Herregud"

Här skrapar Turin hem mäktiga miljonregnet – vinstsumman sätter Jenny Strömstedt helt ur spel: ”Herregud”

Ibland slår turen in på allvar för vissa. Någon som verkligen hade turen med sig var Turid, som in lördags skrapade fram årets högsta trissvinst i Nyhetsmorgon!

”Plötsligt händer det” är Triss klassiska slogan, och visst verkar det som att det ligger sanning i det.

Under lördagsmorgonen var Turid från jämtländska Hallen inbjuden att skrapa klövertriss i Nyhetsmorgon.

Det hela började efter att hon och särbon Espen köpt tre trisslotter. Den sista lotten skulle visa sig vara laddad med vinst.

− Den sista lotten turades vi om att skrapa ruta för ruta. När jag skrapade fram den tredje klöver-symbolen förstod vi knappt att det var sant, berättar Turid för Svenska Spel.

Turid och pojkvännen Espen. Foto: TV4

Speciella datumet blev turnummer

Turin träffade pojkvännen Espen för första dejten den 23/7 för två år sedan – och det var det som fick bli turnumret när Turin valde lotterna i Nyhetsmorgon.

Och det visade sig vara ett lyckosamt nummer! För efter att ha skrapat ”årslotten” visade det sig att hon vunnit en månadsinkomst i hela 20 år!

Och när hon skrapade den andra lotten så slutade vinsten på 100 000 kronor i månaden! Totalt innebär det en vinst på 24 miljoner kronor!

Så fort Jenny Strömstedt fick se hur mycket hon vunnit ropade hon rakt ut medan trumpetfanfaren gick igång. Turid var märkbart tagen av situationen.

Det ska hon göra för pengarna

Turid och pojkvännen Espens gemensamma motorcykelintresse kommer att gynnas av vinsten. Dessutom har de planer på att gifta sig!

− Herregud, det är helt fantastiskt! Det finns många tankar om framtiden nu, men vi måste smälta det här lite först. En sak som är bestämd är att vi ska åka på en lång motorcykelsemester i Europa nästa år, berättar Turid.

Foto: TV4

Vinsten är faktiskt den största trissvinsten för i år, och den näst högsta möjliga. Man kan även vinna 100 000 kronor i månaden i 25 år – vilket ger en total vinst på 30 miljoner kronor.

Via den här länken kan du se när TURin skrapar fram storvinsten.

Stort grattis säger vi till Turid! Vilken fantastisk lycka!

Dela gärna den här artikeln på Facebook för att sprida lite glada nyheter!