Jenny Alversjö från Nyhetsmorgon visar upp nya kärleken: ”Han gör mig lycklig längst in i hjärtat”

Vilken underbar kärlekslycka!
TV4:s omtyckta programledare Jenny Alversjö är kär.
Nu går hon själv ut och berättar den glada nyheten.
– Han heter Anders, gör mig lycklig längst in i hjärtat, och jag är kär, skriver Jenny på Instagram.

Jenny Alversjö är en av alla tittarfavoriter till programledare som TV4:s förfogar över. Flera dagar i veckan leder Alversjö Nyhetsmorgon tillsammans med kollegor som Steffo Törnquist och Anders Pihlblad.

I sin yrkesroll träffar hon många kändisar, som här i samband med en intervju med filmstjärnan Peter Stormare på Grand Hotel i Stockholm.

Alversjö fick en tuff start på det nya året. I slutet av februari tvingades hon åka akut till sjukhus i samband med en tv-sändning.

Kollegan Frida Nordstrand fick då gå in och vikariera som programledare på Nyhetsmorgon.

– Tvära kast. Direkt från sändning i hög fart till akuten. ”Det här är en konstig körning” sa taxichauffören och gasade på. In direkt, 40-graders feber och den ”låsning” i ryggen jag försökt träna bort i en vecka var svår infektion i njuren. Plankan funkar sådär då.. Nu inlagd på njurmedicin och blir omhändertagen av fantastisk personal. Livet, skrev Jenny Alversjö då på Instagram.

Och möttes av massor av stöd från både tittare och kollegor.

Några veckor senare var Jenny äntligen på benen igen.

Då passade hon också på att tacka alla tittare för stödet under hennes sjukfrånvaro.

– Vill med hela mitt hjärta tacka för alla fina kommentarer. Har läst allt och det har varit ert fina stöd som fått dagarna att gå på sjukhuset. Tusen tack. Nu ska jag vila och bli stark igen så jag kan köra @nyhetsmorgon så snart som möjligt, skrev Jenny då på Instagram.

Den mycket omtyckta tv-programledaren kunde snart återförenas i rutan med kollegor som Tilde de Paula Eby.

Men det var då, och nu är nu.

Och nu har sjukbesvär i stället bytts ut mot någonting helt annat. I ett inlägg på Instagram berättar Jenny att hon är kär! Jenny, som enligt Aftonbladet har två barn sedan ett tidigare äktenskap, har träffat en för henne mycket speciell person.

– Här är han. Han heter Anders, gör mig lycklig längst in i hjärtat, och jag är kär, skriver Jenny till bilden på Instagram där hon också uppger att bilden är tagen i New York Central Park.

I kommentarerna flödar gratulationerna in till det lyckliga paret. Bland andra kollegorna Soraya Lavasani, Agneta Sjödin och Tilde de Paula Eby har kommenterat inlägget.

”Sååå underbart!!” skriver Soraya.

Vi säger stort grattis och önskar paret all lycka till!

Dela gärna vidare om du också vill lyckönska Jenny och Anders!

TV: 10 mest sedda tv-programmen