Jenny Strömstedts skräck – efter Steffos ord i direktsändning: ”Ditt eget fel…”

Foto: TV4

Vilken revansch!

Här får Jenny Strömstedt upprättelse i direktsändning.

– Jag ser omedelbart ett riskmoment.., säger kollegan Steffo Törnquist i Nyhetsmorgon när en viss ingrediens åker fram i studion.

Programledarna Jenny Strömstedt och Steffo Törnquist drar sig aldrig för att skoja ordentligt med varandra.

De har varit med om mycket genom åren i rutan. I sommar firar duon faktiskt 15 år tillsammans som programledarduo, och det har blivit en rad olika minnesvärda stunder genom åren.

Ett av de mest klassiska? Självklart den gången Jenny Strömstedt skulle steka ostbågar i en panna i studion – och allting gick åt pipsvängen!

Foto: TV4/Youtube

Ostbågarna tog fyr innan Strömstedt hann släcka dem. Klippet är en modern klassiker i TV4:s historia.

På fredagen var det dags igen – för ostbågens comeback i studion. Om detta skojade Steffo Törnquist med Jenny Strömstedt i direktsändningen.

Krögaren Erik Videgård hade bjudits in till studion för en kylskåpsrensning – bland annat innehållandes hummersoppa med oststänger. Till det senare var ostbågar en viktig ingrediens – och Steffo var inte sen med att påminna kollegan …

– Jag ser omedelbart ett riskmoment. Här är en stekpanna med ostbågar, säger Steffo i direktsändning och allas tankar gick förstås till den där fadäsen några år tidigare.

– Ständigt dessa ostbågar, säger Jenny Strömstedt och suckar in i kameran.

Foto: TV4

Steffo Törnquist fortsätter:

– Det är ju ditt eget fel! Gnäll inte på oss, säger han och skrattar.

Innan Jenny Strömstedt med den äran den här gången får hålla sig borta från stekpannan. I stället förklarar Videgård att hon ska få slå sönder ostbågarna.

– Vi får det här överstökat nu. De här jäkla ostbågarna som förföljer mig… Jag får ut alla aggressioner! säger Jenny och bankar dem i bordet med pannan.

Foto: TV4

Krögaren Videgård berättar att detta ska bli någonting riktigt smarrigt.

– Det är inte så tokigt, ostbågar, smördegsplatta. Skär upp den, pensla lite ägg på, på med ostbågarna, in i ugnen, så har man oststänger sen till hummersoppan! säger krögaren Erik Videgård i studion.

Tv-tittarna verkar i alla fall nöjda med Strömstedts insats den här gången.

– ”Ostbågen” Strömstedt, jag skrattar ihjäl mig (igen) 😂😂😂 Ni två är bäst! skriver en tittare in till Nyhetsmorgons på Instagram.

Foto: TV4

Minns ni hur det såg ut den där gången då ostbågarna började brinna i direktsändning?

På lördag är det åter Jenny Strömstedt som sänder Nyhetsmorgon direkt i TV4 mellan klockan 07.55-11.30!

Tittar du på Nyhetsmorgon? Vad tycker du om programmet och den glädje de sprider i dessa tider? Skriv gärna en kommentar och dela vidare!

Exit mobile version