Leif GW:s nya ödesbesked om framtiden i Nyhetsmorgon – nu berättar han: ”Sen tänkte jag…”

Efter långa tiden utanför studion.
Nu ger Leif GW Persson, 76, ett nytt besked om framtiden i Nyhetsmorgon.

Han har varit kvar i hemmet i över ett års tid – och hållit sig borta från tv-studion. Leif GW Persson har ändå kunnat medverka i Nyhetsmorgon och ge sin expertis till tittarna i olika kriminologiska frågor varje vecka.

Foto: TV4

Han har funnits med på videolänk från hemmet.

Den folkkäre författaren har nu glädjande nyheter att berätta för alla tv-tittare. I helgens direktsända Nyhetsmorgon avslöjade GW att han – efter att många gånger ha beklagat sig över hur lång tid vaccineringen tagit – nu till slut fått sin första spruta med vaccin mot covid-19.

GW ser nöjd ut där han sitter i fåtöljen och berättar om vaccineringen.

Leif GW Persson vill återvända till TV4-studion

Samtidigt förklarar han att han nu vill komma tillbaka till tv-studion, vilket fick kollegan Maria Forsblom att skina upp i rutan.

– Det var skönt att få den faktiskt. Det bidrog ju till en ökad inre ro om jag säger så. Så det var bra. Jag ska få nästa om en månad och sen tänkte jag börja som vanligt igen. Återvända till studion, säger han i Nyhetsmorgon.

En annan sak som han saknat under pandemin är de vardagliga promenaderna.

– Jag tänkte börja promenera vilket dock är knepigt när man inte är vaccinerad och folk hela tiden ska ta selfies med mig, säger Leif GW i TV4.

Leif GW: ”Innebär ändå en sorts risk”

Han menar att detta i vanliga fall – när vi inte är mitt uppe i en pandemi – inte är något annat än positivt.

– Det är ju i och för sig trevligt och så va men det innebär ju ändå en sorts risk. Men så fort jag har fått båda sprutorna så kan jag gå ut och vara som vanligt igen, säger han i programmet.

Vilka härliga nyheter, GW!

Vad tycker du om detta? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida!