Marcus Noterius nya oväntade uppdrag – i Nyhetsmorgon: ”Premiär för en ny…”

TV4-profilen Marcus Noterius, 46, bryter ny mark.
Nu avslöjar den våghalsige reportern sitt nya steg i Nyhetsmorgon.
Han belönas med en ny inslagsserie i programmet.
– I morgon torsdag är det premiär för en ny satsning, skriver han.

Marcus Noterius har de senaste åren gjort sig känd som den kanske allra mest våghalsige TV4-reportern, åtminstone när det kommer till att testa nya saker.

Profilen, som syns i kanalens nyhetssändningar och i Nyhetsmorgon, är ofta ”ute på fältet”. Samtidigt brukar Noterius även bjuda tittarna på lite lättsamma men också dramatiska inslag.

Artikeln fortsätter under bilden.

Marcus Noterius
Foto: Tv4

I oktober ifjol föll han ihop i samband med ett inslag i Nyhetsmorgon och skadade sig. Då skulle den glade reportern testa backhoppning inomhus, men slog sig. Efteråt fick han stort stöd från tittarna.

Att Noterius inte räds att testa på nya saker är också någonting som lett till att han blivit en omåttligt populär tittarfavorit.

Flera gånger har Nöjeslivet rapporterat hur den glade reportern med den härliga norrländska dialekten hyllats stort i sociala medier efter sina inslag.

Marcus Noterius nya uppdrag i Nyhetsmorgon

Nu är det dags igen för Noterius att prova på nya saker.

TV4-profilen avslöjar nu sitt nya drag på kanalen – som gör en ny satsning på just Noterius i Nyhetsmorgon.

– Bonde söker.. jobb! Imorgon torsdag är det premiär för en ny satsning i Nyhetsmorgon där jag ska få testa på olika yrken för en dag. Första utmaningen: Att vara bonde, skriver Marcus Noterius på sin Instagram där han också poserar tillsammans med djuren.

Artikeln fortsätter under bilden.

Det verkar som om tittarna alltså kommer få följa med Noterius ut i ”verkligheten” på flera andra arbetsplatser framöver. Och först ut är alltså livet som bonde, vilket kommer visas i rutan under torsdagen.

– Jag kommer få praktisera på en bondgård i Haxäng strax utanför Östersund och jag vet att de har förberett ett gäng både tuffa och roliga utmaningar för mig. Häng med från 06-12 i Nyhetsmorgon torsdag, skriver Marcus Noterius.

Det är knappast första gången som denne glade reporter visar upp sina talanger i samband med sändningarna.

Nyligen praktiserade han i ett skolkök i samband med ”Offentliga måltidens dag” då han bland annat hjälpte personalen att rulla köttbullar.

Förutom att hjälpa personalen med matlagningen och intervjua desamma om vardagen på skolan, passade Noterius även på att fråga eleverna på skolan vad de tycker om maten.

Nu får tittarna alltså återigen se Noterius ute på arbetsplatserna i landet

LÄS MER: Marcus Noterius hyllas stort – efter nya bilderna på sin dolda talang: ”Fantastisk”

Foto: TV4

Dela gärna vidare inlägget om du också vill passa på att uppmärksamma Marcus Noterius!