Maria Forsbloms ärliga ord om nya livet efter uppbrottet från Martin Järborg – visar nu upp

Efter uppbrottet från programledarkollegan.
Så här är Maria Forsbloms nya liv med Nyhetsmorgon.

Maria Forsblom, 34, har i många år varit en av TV4:s största framtidslöften. Hon inledde som reporter på Nyhetsmorgon, innan hon fick bli programledare i kanalens flaggskepp.

I fjol tog hon över som fast programledare tillsammans med nykomlingen Martin Järborg, 42, som tidigare mest setts i kanalens sportsändningar. De blev snabbt ett omtyckt programledarpar som genom året som gått överösts med fina kommentarer från tittarna.

När så beskedet kom om att duon skulle splittras var känslorna kluvna för Forsblom. Anledningen till programledarnas uppbrott var att tittarfavoriten Soraya Lavasani återvände från sin föräldraledighet. Nu leder hon showen med Martin.

– Vi har haft jätteroligt och nu är jag också glad att Soraya kommer tillbaka till oss på Nyhetsmorgon efter ett års föräldraledighet. Jag går tillbaka till det upplägg jag hade innan vicket för Soraya och varvar söndagar med torsdagar och fredagar, sade Maria Forsblom då till sajten Hänt.

Den omtyckta profilen, som ofta bjuder tittarna på sitt varma leende, berättar nu om sitt nya liv – utanför morgonsoffan.

Forsblom lever familjeliv vilket hon visar upp på Instagram där hon skriver till den här bilden: ”Mitt liv som småbarnsförälder”.

I stället för att jobba tidiga morgnar i början på veckan, leder nu Forsblom ”Nyhetsmorgon” i slutet på veckan och helgerna. Detta har medfört att hon kan arbeta mer hemifrån, vilket hon berättat om på Instagram.

I rutan syns hon numer bland annat tillsammans med veteranen Steffo Törnquist.

Stort lycka till med ditt nya upplägg i Nyhetsmorgon, Maria!

Vad tycker du om förändringen, saknar du Martin och Maria som programledarpar i Nyhetsmorgon eller inte? Skriv gärna en kommentar på vår Facebook-sida.