Maria Forsbloms beslut – därför försvinner hon från ”Nyhetsmorgon”

Det är ett härligt gäng som turas om att leda folkkära och populära ”Nyhetsmorgon”.

Programmet har blivit en tradition för många tv-tittare vid frukostbordet, men trots populariteten berättar nu Maria Forsblom att hon lämnar ”Nyhetsmorgon”.

För Hänt berättar hon mer kring beslutet.

”Nyhetsmorgon” har blivit en lika självklar del när det kommer till att starta dagen som att ta en kopp kaffe för många tv-tittare.

Under programmets gång bjuds många intressanta gäster och experter som får avhandla ämnen med allt från trädgårdsskötsel till politiska frågor.

Beslutet att lämna programmet

En av de som synts flitigt under ”Nyhetsmorgon” är Maria Forsblom.

Men nu meddelar tv-profilen att hon lämnar programmet.

– När man är mitt i upploppet av någonting, då får man så mycket extra energi. Så då känns det som att jag kan fortsätta jobba hur länge som helst till, säger Maria Forsblom till Hänt och fortsätter:

– Det är väl för att man vet att snart kommer det tillslut att komma. Då hittar man de där extra procenten i batteriförvaringen. Men det är klart att det ska bli skönt med semester!

Planerna för ledigheten

Även om Maria satsar på att ha en lugn semester har hon ändå lite planer med familjen.

– Nej men vi har faktiskt hållit semesterplanerna väldigt smått. Vi har väldigt få semesterplaner. Dels för att man inte riktigt visste hur allt skulle bli när man i början skulle planera. Sen kände vi också att det är ju faktiskt tredje sommaren nu som vi bor på Ekerö och där har vi ju egentligen det mesta som man vill ha på en sommarsemester. Sol och bad! Eller ja, bad har vi i alla fall. Solen vet man ju aldrig när den kommer.

Ha en underbar semester Maria så ser vi fram emot när du återvänder till programmet!

Följ Nöjeslivet också gärna på Instagram, klicka här för att komma dit!