Nyhetsmorgon gratulerar sin omtyckta programledare Anders Pihlblad – fyller år i dag!

Anders Pihlblad fyller 52 år på fredagen.

Då firas han – så klart – av kollegorna på TV4 och Nyhetsmorgon!

Han är en av kanalens omtyckta programledare. Anders Pihlblad kan det mesta – han hoppar in som programledare i Nyhetsmorgon, leder nyhetssändningar, och ger sina expertkommentarer gällande det politiska landskapet.

STOCKHOLM 20180903 Programledarna Jenny Strömstedt och Anders Pihlblad håller i TV4:s partiledarutfrågning på måndagen. Foto: Sören Andersson / TT
STOCKHOLM 20180903 Programledarna Jenny Strömstedt och Anders Pihlblad håller i TV4:s partiledarutfrågning på måndagen. Foto: Sören Andersson / TT

I dag fyller Pihlblad, som är gift med TV4-kollegan Henrik Alsterdal, 52 år – och det uppmärksammas så klart av Nyhetsmorgon-vännerna!

Pihlblad, som gjort flera intervjuer med kända profiler genom åren såsom exempelvis skådespelaren Stellan Skarsgård, fyller 52 år.

Nu grattas han på födelsedagen av TV4-kollegorna. På Instagram har Nyhetsmorgon lagt upp ett klipp med roliga och fina ögonblick från Anders långa karriär i rutan.

”HIPP HIPP HURRA! Idag är det Anders födelsedag 🎉🎈Stort grattis och tack för att du förgyller våra morgnar och alltid bjuder på dig själv”, skriver Nyhetsmorgon till det här klippet:

”Hjälp 😂😂😂”, skriver Anders i en kommentar till klippet.

Flera kollegor som Tilde de Paula Eby och Soraya Lavasani har också kommenterat klippet och skickat in sina egna grattis-hälsningar

Gör gärna det du också, skriv en kommentar och skicka en grattis-hälsning till Anders!