Sanningen bakom nya bilden på TV4-Soraya Lavasani

Soraya Lavasani väcker reaktioner – och hyllas nu för sin nya bild.
Nyhetsmorgon-profilen berättar nu själv med egna ord.
– Sanningen är en helt annan klockan 04 på morgonen…, skriver hon på Instagram.

Soraya Lavasani har gjort sig känd som en omtyckt programledarprofil i Nyhetsmorgon. De senaste åren har hon lett TV4:s morgonshow tillsammans med kollegan Jesper Börjesson med bravur.

De är ett riktigt radarpar som ger allt för att vi tittare ska få en så bra start på morgonen som möjligt! Nu på måndagsmorgonen var det återigen Soraya och Jesper som tog emot oss tittare i direktsändning från TV4-huset i Stockholm. Hoppas ni startar veckan med en kopp kaffe och Nyhetsmorgon, skrev Soraya till den här fina bilden som hon lade upp på sociala medier före direktsändningen.

Samtidigt vill Soraya nu också lyfta fram en annan sida av Nyhetsmorgon – den som vi tittare kanske inte alltid ser.

På Instagram förklarar Soraya att arbetsdagen börjar redan klockan 04 på morgonen. Där har hon lagt upp den här bilden:

Soraya förklarar:

”Ni är många som ofta skickar peppande och uppmuntrande ord på morgnarna i stil med: -Tänk om man kunde vara sådär pigg och fräsch såhär tidigt på morgonen”, skriver Soraya på Instagram.

Soraya Lavasani: ”Känner att det är viktigt”

TV4-profilen vill visa på en annan sida av glansen i Nyhetsmorgon, och i en intervju med Expressen förklarar hon att det också handlar om att balansera upp flödena på nätet som ofta ”har en tendens att vara väldigt filtrerade och visa en ganska ensidig bild ibland”.

”Känner att det är viktigt att påvisa att vi får massiv hjälp i arla morgonstund av proffs som pysslar om oss för att vi ska se just sådär pigga och fräscha ut. För sanningen är en helt annan klockan 04 på morgonen…” skriver Soraya Lavasani.

Hon passar också på att tacka personerna bakom i TV4-sminket.

”Och alla andra hjältar bakom kameran!”, skriver Soraya.

Många passar på att hylla Soraya efter hennes inlägg.

”Så strålande snygg och vacker som alltid och utstrålar ett vackert leende”, skriver en tittare i en kommentar och får medhåll av flera andra.

”Lika vacker naturlig och med smink”, skriver en annan tittare.

Underbara Soraya! Dela gärna vidare för att sprida hennes viktiga budskap.

TV: 10 mest sedda TV-programmen 2018