Sofia Geites familjelycka med TV4-kollegan

Foto: TV4

Tittarfavoriten Sofia Geite mötte kärleken Johan Edlund på jobbet!

Sofia Geite, 38, är en omtyckt profil på TV4:s Nyhetsmorgon. Under sommaren har hon bland annat sänt tv med sin östgötske kollega Steffo Törnquist, som alltid tar sin yngre kollega under sina vingar. De brukar som bekant ofta poängtera att de båda har östgötskt i blodet.

Foto: TV4

Den glada östgötskan träffade kärleken på jobbet. Sedan flera år tillbaka är Geite tillsammans med Johan Edlund, 49, medarbetare och stor profil på sporten.

Tillsammans har Sofia och Johan två barn, och Johan har också en son sedan sitt tidigare förhållande med tv-profilen Jessica Almenäs. I veckan fyllde ena dottern år, och det firades så klart, vilket även Hänt uppmärksammat.

Foto: TV4

”Tacksam varje dag över att jag hade lyckan att få bli mamma till henne. 🙏🏻
7-årsdagen inleddes med en alldeles speciell överraskning…livets allra första lilla husdjur”, skrev Sofia på Instagram där dottern visar upp en liten hamster på födelsedagen.

När Sofia och Johan firade åtta år vid varandras sida tog hon tillfället i akt att skriva några väl valda ord till maken.

”Glad för varje äventyr, upplevelse och dag tillsammans med dig”, skrev Sofia till den här bilden:

Sofia och Johan träffades för flera år sedan, och sade ja till varandra under en magisk sommarvigsel 2018. I S:t Laurentii kyrka i Söderköping sade TV4-makarna ja till varandra.

– Bröllopsdagen var fantastisk på alla sätt. Jag fick gifta mig med kvinnan i mitt liv, Sofia Geite. Massor av våra vänner var på plats för att fira dagen, kvällen och natten med oss. Förutom när mina tre barn fötts, så var det här den lyckligaste dagen i livet. Det är nästan så jag skulle vilja göra det igen, sade Johan Edlund då till Aftonbladet.

Vi önskar makarna all lycka! Skriv gärna en trevlig kommentar du också, för att visa din uppskattning till Sofia som alltid ger sitt yttersta i Nyhetsmorgon, och Johan som är en rutinerad medarbetare på sporten!

Exit mobile version