Steffo Törnquists pik till Benjamin Ingrosso – efter incidenten i tv: ”Den här gången…”

Benjamin Ingrosso försov sig när han skulle varit med i Nyhetsmorgon.
Nu får han höra det av profilen Steffo Törnquist.

Han är högaktuell som årets ”Allsångsscenen är din”-artist – efter succé i TV4-program som ”Så mycket bättre” och egna matshowen ”Benjamin’s”.

Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso i TV4-showen ”Benjamin’s”. Foto: TV4

Benjamin Ingrosso, 23, har haft ett makalöst år och kan alltså kröna detta i sommar med en helt egen timme efter det ordinarie ”Allsång på Skansen”. Tisdag 10 augusti uppträder han först i Allsången, sen tar han över scenen och bjuder publiken och tv-tittarna på en extra timmes underhållning. Ett uppdrag som tidigare gått till artister som Håkan Hellström, Laleh Pourkarim och Tomas Ledin.

LÄS MER: Hela listan – alla artister i årets Allsång på Skansen

Förra veckan skapade ”Benji” dessutom rubriker när han tog sovmorgon från sin medverkan i Nyhetsmorgon. Den unge artisten dök inte upp som förväntat i TV4:s morgonshow.

Programledaren Maria Forsblom meddelade efter ett tag tittarna att Ingrosso tagit sovmorgon.

– Benjamin Ingrosso vi saknade dig i dagens program men vi hoppas få prata med dig en annan dag, sa Maria Forsblom då i ”Nyhetsmorgon”.

På fredagen var dock Benjamin med i Nyhetsmorgon när han medverkade på länk. Då passade programledaren Steffo Törnquist på att ”ge igen” på Ingrosso efter att han missat tiden senast.

Steffo Törnquist
Foto: TV4

– Den här gången tror jag att Benjamin Ingrosso är med oss, som han lovat, säger Steffo i Nyhetsmorgon.

Törnquist och Ingrosso har en skämtsam ton och högt i tak gentemot varandra. Det märks inte minst under samtalet i TV4.

– Nej men sluta! Fan morfar, sluta!, säger Benjamin och garvar.

Ingrosso är förutom Allsång på Skansen också aktuell som en av årets sommarpratare i radions P1. Men när ämnet kommer på tal väljer Steffo Törnquist att ställa en ironisk fråga till 23-åringen.

– Ja, vad tänker du plocka ur ditt långa och digra liv, säger Törnquist.

Benjamin kontrar blixtsnabbt:

– Det kommer bli mycket gammal musik, så jag tror du kommer gilla det Steffo.

STOCKHOLM 2014-05-07 Steffo Törnquist och Benjamin Wahlgren tog sig till finalen av ”Let’s Dance 2014. Foto: Per Larsson / TT

Haha, ni är för härliga! Dela gärna vidare inlägget om du också ser fram emot att se Benjamin på Allsångsscenen i sommar!