Tilde de Paula Ebys stöd till Jenny Strömstedt – efter kollegans oro: ”Massa kramar”

Jenny Strömstedt beskriver sin oro.

Nu får hon stöd från kollegorna på TV4.

”Precis så. Oroligt, anfrätt och haltande”, skriver Tilde de Paula Eby i en kommentar.

Tv-profilen Jenny Strömstedt, 48, är en av våra mest omtyckta programledare. Flera gånger i veckan leder hon Nyhetsmorgon i direktsändning – för att ge oss tittare den bästa starten på dagen i dessa coronatider.

Bakom tv-sminket och de både allvarsamma och lättsamma sändningarna är Strömstedt ofta väldigt öppenhjärtig om sig själv och livet. På sociala medier skriver den rutinerade programledaren inte sällan om livets upp- och nedgångar. Reflektioner som uppskattas av tittarna.

Nu har Jenny återigen tecknat en bild av sin omgivning som fått tiotusentals av hennes trogna följare att skicka kärlek i kommentarsfält och på gilla-knappen.

Strömstedts ärliga inlägg om den allmänna oroskänslan möts av värme.

”Tomt på t-banan. Grått ute och oroligt på insidan, inget farligt, bara tillfällig coronaanfrätt livsglädje och haltande självförtroende”, skriver Jenny Strömstedt i inlägget på Instagram.

Hon förklarar att meditationsläraren Björn Natthiko Lindeblads ord har gett henne styrka.

”Poff, liksom. Jag har aldrig varit något större fan av vykortscitat av österländska visdomar, man är gladare när man är glad, men den där öppna handen ska jag f-n brodera i korsstygn och hänga på väggen. Heja alla!”, skriver Strömstedt.

I kommentarsfältet har många valt att höra av sig direkt till Jenny med stöttande ord.

”Känner igen mig ❤️ Kram!”, skriver tv-kollegan Soraya Lavasani i en kommentar.

Även Tilde de Paula Eby väljer att gå ut och visa sitt stöd.

”Precis så. Oroligt, anfrätt och haltande… Hur lär man sig släppa det man ändå inte kan kontrollera? Röra på kroppen och samtala i terapi. Djupandas. Och uppmärksamma det goda. Massa kramar, tankar och kärlek”, skriver Tilde de Paula Eby i en kommentar.

Vi är många som uppskattar din ärlighet, Jenny.

Nu hjälps vi åt att skicka våra styrkekramar till denna fantastiska programledare, som med sin utstrålning alltid bjuder oss tittare på intressanta och härliga program.