TV4-profilen Matilda Bozas nya besked om graviditeten – så insåg maken före alla andra: ”Förstod ingenting”

TV4:s stjärnskott Matilda Boza bekräftade nyligen i Nyhetsmorgon att hon snart ska bli mamma.

Nu berättar hon för Mama om tankarna kring graviditeten och berättar även att hennes man insåg att hon var gravid innan hon själv anade något.

– Innan vi gjorde själva testet, så märkte han på mig att jag var gravid, berättar hon i intervjun. 

Matilda Boza har minst sagt gjort stor succé i TV4.

Hon har under en längre tid synts till in kanalen som nyhetsankare men på senare tid har hon även agerat programledare i Nyhetsmorgon vid några tillfällen.

När hon befinner sig i direktsändning är hon helt enkelt i sitt essä och det är många som uppskattar hennes närvaro i kanalen.

Att det var just i direktsändning som hon avslöjade att hon väntar barn kanske därför inte var speciellt konstigt.

Avslöjade i direktsändning

Det var när hon hade slagit sig ner vid studiobordet med Steffo Törnquist, Sofia Greite och Ulrika Elvgren som hon tog tillfället i akt att berätta de glada nyheterna.

– Vi sitter fyra här runt bordet, men egentligen är vi ju fem. Eller hur Matilda, du har nämligen något att berätta? sa Sofia Geite i TV4 och Matilda berättade då att hon och hennes man Jonathan väntar tillökning.

Faktum är att barnet i magen var planerat, men varken Matilda och hennes make var redo på att det skulle gå så fort.

Jonathan förstod att hon var gravid

I en intervju med Mama berättar nu Matilda att det faktiskt var Jonathan som insåg att hon var gravid, trots att hon själv inte hade någon aning.

– Innan vi gjorde själva testet, så märkte han på mig att jag var gravid. Jag hade riktigt hormonhumör när jag tyckte att han andades för högt, och att han åt och smaskade för högt, han gjorde allting lite konstigt hela tiden tyckte jag! Då till slut sa han ”Nu är det någonting med dig, du är inte som brukar!”. Jag förstod ingenting, säger hon till tidningen.

De bestämde sig då för att ta ett graviditetstest och till deras stora glädje var det positivt.

Det blir en liten pojke

Nu har faktiskt mer än halva graviditeten gått. Mathilda och bebisen mår bra och hon har bekräftat att det är en liten pojke som ligger i magen.

I intervjun får hon frågan om vad hon längtar efter att göra när han kommit.

Hon berättar då att hon självklart längtar efter att träffa det lilla livet, men också att kunna unna sig ett glas vin.

– Dels så längtar jag först och främst efter att träffa honom, och sedan se alla gulliga kläder jag redan börjat köpa! Det är livsfarligt. Sen måste jag ändå säga att jag längtar efter att dricka ett glas vin. Just nu på hösten hade ju ett glas rött varit väldigt gott…

Vi är så glada för er skull, stort grattis och lycka till!