Ola-Conny bryter tystnaden om Irma och Marko – besvikelsen efter bilderna från Ullared: ”Fick inte…”

Markoolio och mamma Irma skulle införskaffa inredning till det nya huset.
Nu bryter Ullared-profilen Ola-Conny Wallgren tystnaden om deras besök i varuhuset, skriver Hänt.

Artisten Marko ”Markoolio” Lehtosalo har under hela vintern varit högaktuell med sin nya TV4-serie tillsammans med mamma Irma.

Mor och son har verkligen tagit tittarna med storm efter årsskiftet då den nya realityserien med husbygget hade premiär.

LÄS MER: Marko övergavs av sin pappa som liten – så ser deras relation ut i dag

LÄS MER: Markoolios nya härliga besked om mamma Irma utanför tv-rutan – efter hennes stora längtan

Både glädjeämnen och motgångar i samband med bygget skildras i serien som sänts på torsdagarna. Dessutom bjuder den underbara duon på galna upptåg och utflykter i minst sagt ärlig, men kärleksfull, ton.

Under programseriens gång har tittarna fått följa med från planeringsstadiet av den nya byggnaden, till rivningen av Irmas gamla hus som hon bodde i under många år – och sedan också under byggandet av det nya.

I säsongsfinalen, som visades i TV4 på torsdagen, besökte Marko och Irma varuhuset Gekås i Ullared. Detta med anledning av att mamma Irma behövde ny inredning till huset.

Marko och Irma i Ullared. Foto: TV4
Marko och Irma i Ullared. Foto: TV4

När duon anlänt till det stora varuhuset berättade artisten för sin mamma att hon skulle få en summa att handla för.

– Jag känner såhär: det är inte så ofta vi är på Ullared. Jag tänker så här, du får handla för tio tusen kronor. Känns det bra? säger Marko i programmet till sin mor som blir överlycklig.

– Wow! Det känns jätteroligt. Tiotusen är mycket pengar till mig, absolut. Det varit mycket som varit trasiga grejer som jag kastat. Jag behöver mycket grejer till nya huset, säger hon.

Irma förklarar att pengar inte alltid varit en självklarhet i hushållet.

Artikeln fortsätter under bilden.

Irma Lethtosalo, Marko & Irma
Foto: TV4

– När Marko var liten var vi ganska fattiga. Sen det var ett stort soprum där. Vi hittade skidor till Marko där, säger Irma i programmet.

Hon berättar att det är bättre i dag än då.

– Jag kunde till exempel inte köpa cykel till honom. Han hade tagit grannens cykel. Den pojken sprang efter Marko: ”Jag vill ha tillbaka min cykel”. Marko bara cyklade runt. Grannen fick allt möjligt. Deras barn. Sen mina barn tyckte att de inte fick så mycket fina grejer som alla andra. Men nu är det lite bättre tid, säger hon.

Mamma Irma valde att köpa alltifrån mattor till plastväxter.

Ola-Conny om Marko och Irmas besök i Ullared

I många år har grannkanalen Kanal 5 spelat in egen reality på just Gekås – nämligen tv-serien ”Ullared”. Där har tittarna fått möta profiler som Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson, såväl som systrarna Gunnel och Maritta.

LÄS MER: ”Ullared”-Marittas glädje med Gunnel efter tiden isär – har återförenats med sin älskade syster: ”Skiner upp”

Artikeln fortsätter under bilden.

Ola-Conny en tittarfavorit från Kanal 5-serien "Ullared". Foto: Kanal 5
Ola-Conny en tittarfavorit från Kanal 5-serien ”Ullared”. Foto: Kanal 5

Men i ”Marko och Irma” lyste profilerna med sin frånvaro. För veckotidningen Hänt berättar nu Ola-Conny att han gärna hade träffat mor och son Lehtosalo.

– Jag fick inte möjligheten att träffa Markoolio och Irma. Det har varit roligt att möta dem, skriver Ola-Conny i ett meddelande till Hänt.

Foto: TV4

Vad tycker du om programserien ”Marko och Irma”? Skriv gärna en kommentar.