Foto: Kanal 5

Ola-Conny bryter tystnaden om Ullareds framtid – nya beskedet efter långa pausen: ”Har en känsla av…”

”Ullared” har varit borta från tv-rutan en tid.
Nu bryter profilen Ola-Conny Wallgren tystnaden om seriens framtid.
– Det kan inte bara ta slut, säger han till Nöjeslivet.

I många år var realityserien ”Ullared” en av Kanal 5:s riktigt stora succéer. Programmet visades första gången hösten 2009 och blev en omedelbar tittarfavorit.

Där skildras livet i det enorma varuhuset i väst-Sverige med profiler som medarbetarna Ola-Conny Wallgren och Morgan Karlsson i ledande roller. Dessutom får vi möta starka personligheter som de envisa och skojfriska systrarna Gunnel och Maritta, trogna kunder i varuhuset. Även den tidigare vd:n Boris Lennerhov syntes ofta i programserien.

LÄS MER: Ullared-Marittas raseri – hårda kängan mot familjen Wahlgren

Artikeln fortsätter under bilden.

Gunnel, Maritta
Gunnel och Maritta. Foto: Kanal5

”Ullared” lades ner och återupptogs

Programmet har haft en miljonpublik och räknas som en av tv-kanalens riktigt stora succéer genom tiderna. Egentligen var tanken att ”Ullared” skulle läggas ner redan 2011, men bara två år senare togs beslut om att återuppta inspelningarna.

Sedan fortsatte ”Ullared” ända fram tills det senaste – eller sista? – avsnittet i programserien sändes 2021.

Därefter har det varit tyst om ”Ullared”. Programmet har därefter visats i repris ofta i tv-bolaget Discoverys kanaler.

Men hur blir det egentligen med programmet i framtiden? Kommer tittarna att få möta Ola-Conny, Morgan och kompani i nyinspelade avsnitt framöver?

LÄS MER: Ola-Connys glädjebesked med särbon Linda – kärlekens önskan efter tiden tillsammans

Nöjeslivet ställde frågan till Ola-Conny.

Ola-Connys ord om framtiden för ”Ullared” i tv

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: Kanal 5/Youtube

Han svävar, liksom svenska folket, i ovisshet. Efter den långa pausen saknar han helt enkelt konkreta svar – men när samtidigt en förhoppning.

– Det är så här, att jag inte har fått något svar på den frågan. Jag har ingen som kunnat svara på det, men jag har väl en känsla av att det måste det väl ändå bli mera? Det kan inte bara ta slut, säger Ola-Conny Wallgren till Nöjeslivet.

Han fortsätter:

– ”Ullared” har blivit som ”Hem till gården”, det går både morgon, middag och kväll. Jag vet inte om det blir mer, och har inte fått svar på det. De är lite hemlighetsfulla, men jag hoppas. Det måste det väl ändå bli?

Nyligen medverkade Ola-Conny i norska produktionen ”Camp kulinaris” – ett kändis-matlagningsprogram som sändes i Sverige i TV3. Och under inspelningarna märkte han att det även i vårt västra grannland fortfarande tycks finnas intresse för tv-serien om det stora varuhuset i Sverige.

LÄS MER: Mästerkocken spottar ut maten – efter Ola-Connys agerande i köket: ”Jag gjorde ett misstag…”

– Till och med när jag varit på hotell i Norge och slagit på tv:n, så har det ofta varit något gammalt avsnitt av ”Ullared” som rullat, säger Ola-Conny.

Skulle du vilja se fler nya avsnitt av ”Ullared”? Skriv gärna en kommentar!

LÄS MER: Ullared-Morgan fick åka till akuten – tv-profilens ord efter olyckan