Oliver Wong i Robinson 2024 – broderns kända relation

Oliver Wong i Robinson.

Foto: TV4

En ny säsong av Robinson har börjat och långsamt börjar tittarna lära sig om vilka årets deltagare är. Oliver Wong, från Stockholm är en av dem som samlats på ön – men det är inte första gången han syns i offentligheten.

Höstens säsong av ”Robinson” är nu i full gång, och redan i första avsnittet introducerades flera nyheter. För det första ser vi Petra Malm ta över programledarrollen efter Anders Lundin, och en annan stor förändring är att deltagarna denna gång tävlar i tre lag istället för två.

Årets deltagare har snabbt visat upp olika personligheter – vissa har redan gjort starkt avtryck, medan andra valt en mer lågmäld strategi i spelet.

Därför kan du känna igen Oliver Wong i Robinson

Det finns däremot en deltagare i årets ”Robinson” som synts i offentligheten tidigare. 33-årige Oliver Wong från Stockholm, som till vardags arbetar som säljare.

Oliver själv är inte känd men han har en lillebror som vet vad kändisskapet innebär. Hans bror, Philip Wong, var nämligen tillsammans med influencern Alice Stenlöf.

Deras förhållande varade i sex år, och de hade precis köpt en lägenhet tillsammans när det plötsligt tog slut. Kort efter att Alice åkt ut ur ”Let’s Dance” 2020 berättade hon i en video på YouTube om det tuffa beslutet att gå skilda vägar.

– Jag och Philip har beslutat oss för att flytta isär och vi gör därmed slut. För er som undrar så är det jag som kommer ta över lägenheten som vi köpt. Det är nog bland det jobbigaste jag någonsin gått igenom. Jag och Philip har varit tillsammans i över sex år. Det är hela mitt vuxna liv har jag varit hans flickvän. Jag känner mig as-lost och jättevilsen i vem jag är, berättade Alice.

Vad tycker du om den nya Robinson-säsongen hittills? Kommentera gärna på vår Facebook-sida.

LÄS MER:
* Kattis Ahlström tackade nej till att leda Robinson
* Roger Flink borde lämna ”Robinson” omedelbart

Exit mobile version